Kesihatan bermula dari rumah

Posts made in July, 2010

Setiap perkara punya kelebihan dan kekurangan…

Posted by on Jul 24, 2010 in All About Shaklee | 0 comments

Supplement | Kelebihan dan kekurangannya Salam… Dalam dunia semuanya perlukan keseimbangan. Setiap kelebihan pasti punyai kelemahan. Mungkin ramai yang berminat nak tahu kelebihan dan kelemahan pengambilan supplement dalam penyusuan.  Suka Cik Yut nak ingatkan bahawa Shaklee adalah satu jenama yang telah lebih 50 tahun dalam pasaran. Produk Shaklee adalah vitamin yang khusus dan saranan pengambilan adalah berdasarkan keperluan seharian tubuh kita. Ianya khusus dan mudah...

Read More

Produk SHAKLEE bukan produk khusus!!

Posted by on Jul 12, 2010 in Alfalfa, B-Complex, ESP, Vita-Lea, Vitamin C | 0 comments

Salam… Tetiba tajuknya agak berat sedikit. Bukan apa, Cik Yut cuma nak jelaskan sekiranya ada yang kurang jelas atau salah faham. Ye lah, bila ada salah faham, nanti ada buruk sangka pula kan. Produk SHAKLEE bukan satu produk khusus untuk mana-mana keadaan atau penyakit. Ia boleh, sesuai untuk sesiapa yang mencari supplement yang bersesuaian dengan diri masing-masing.  Contohnya Set B (Breastfeeding) yang sangat laris dan terkenal itu! Ia disetkan untuk membantu ibu-ibu dalam...

Read More

Mereka dah cuba, anda??

Posted by on Jul 11, 2010 in Alfalfa, ESP | 0 comments

Salam… Semenjak dua ni permintaan terhadap ESP (Energizing Soy Protein) dan Alfalfa semakin bertambah. Sehinggakan Cik Yut tak sempat nak tambah stok. Kadang-kadang di order dari HQ dan dihantar terus kepada customer atau order dari kawan2 yang punya stok. Fuuuuh.. Ada juga kawan2 baru yang datang menyinggah ke tempat kerja atau ke rumah untuk mendapatkan ESP dan Alfalfa. Terima kasih kepada Cik Rozi dan Cik Aiza! Terutamanya Cik Aiza yang menyinggah ke rumah dalam perjalanan pulang beliau ke...

Read More