2011 tinggal 2 bulan sahaja lagi

Alhamdulillah.. Kelmarin, ahli keluarga Euphoria berkesempatan untuk berkumpul dan menimba ilmu. Perjumpaan ini telah dirancang sejak 2-3 bulan yang lalu. Ia adalah rentetan dari siri 1 dan siri 2. InsyaAllah, akan diadakan lagi perjumpaan a.k.a seminar untuk ahli keluarga Euphoria pada masa akan datang. 
Disebabkan ramai ahli baru yang hadir, jadi sesi awal adalah lebih kepada memperkenalkan Shaklee dan bagaimana sistem di dalam Shaklee mampu untuk membantu orang ramai menjana pendapatan yang lumayan. Oh ye, dikesempatan ini saya nak ucapkan kepada ‘kakak’ saya, Cik Cery kerana telah mendapat pangkat Masters (pangkat yang paling tinggi di dalam Shaklee)! Tahniah la Kak Cery.


Semua ahli kumpulan Euphoria bercita-cita untu menuju ke arah itu. InsyaAllah. Dengan usaha yang berlipat ganda dan diulami dengan doa dan tawakal, InsyaAllah tiada yang mustahil. I-M-Possible! Kita yang menentukan diri kita. Kita yang berhak ke atas diri kita. Namun sekiranya ada teguran, jangan cepat melenting. Ambil ia dan perbaiki diri. Kelemahan diri memang susah nak nampak melainkan dari orang lain. Tetapi berapa ramai pula yang berani untuk mengatakan yang buruk mengenai kita? Fikir-fikirkanlah!Boleh email kepada saya di ibuaz.shoppe[@]gmail.com atau sms kan kepada saya 019-2712601 untuk konsultasi percuma.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.