Kesihatan bermula dari rumah

Posts made in January, 2011

Cuti panjang….macamana ni??

Posted by on Jan 31, 2011 in Umum | 0 comments

Salam.. Seminggu ni cuti! huhu… Posmen pun cuti panjang juga nih. Buat teman2 yang perlukan supplement dalam tempoh cuti ni, teman2 terpaksa buat pick up sendiri di Bangi atau Semenyih. Saya perlu memohon maaf terlebih dahulu kerana tidak dapat buat delivery kerana saya akan sedikit sibuk dengan persiapan perkahwinan adik saya (macam saya pula yg nak kawen!) Jadi saya akan berada berulang antara Bangi dan Semenyih. InsyaAllah saya akan pastikan stok mencukupi. Kalau takde, jgn...

Read More

Tahniah!!

Posted by on Jan 24, 2011 in Umum | 2 comments

Satu post khas utk kakak saya, Kak N Ni dari keluaran Shaklee Today yg terbaru, yg smp ke peti pos (Vol 6|2010)! Ini ialah untuk recognition Senior Coordinator! Ya Allah, permudahkanlah segala urusanku, dan hampiriku kepada kejayaan....

Read More

Misi 2011

Posted by on Jan 24, 2011 in Lecithin | 0 comments

Heee… Ni angin dari mana yang sampai, tidak le tahu. Tetiba mood nak tulis kat tengah je.. Layaaaan… Saya sekarang dalam Misi 2011 Walaupun penyusuan dapat membantu mengurangkan berat, tapi lebihan lemak pada badan perlu juga diberi perhatian. Berat sebelum kawen ialah 49 kg. Berat selepas bersalin ialah 55kg. Agak2 boleh tak nak dapat balik 49kg tu.. hahaha… Jadi, untuk menjayakan misi ini, saya perlukan bantuan Lecithin. Apa itu Lecithin?  (sila berikan kredit buat...

Read More