Kesihatan bermula dari rumah

October, 2011

now browsing by month

 

Pos atau COD?

Buat pelanggan-pelanggan Sihat2u, Tuan Puan boleh memilih untuk pesanan itu dihantar (pos) atau dihantar oleh saya dan bayar tunai apabila terima pesanan (COD). Namun begitu COD hanya dapat dilakukan di kawasan sekitar Putrajaya, Bandar Baru Bangi, Kajang dan Semenyih (hujung minggu) sahaja. Sama ada Tuan Puan memilih untuk dipos atau COD, kedua-dua perlu bayaran pos (postage fees) iaitu RM10


Apa yang berbeza ialah, pesanan yang dipos akan sampai keesokan harinya (guna PosLaju), manakala barang yg di COD boleh diterima pada hari dipesan atau pada hari yang dijanjikan!



Boleh email kepada saya di ibuaz.shoppe[@]gmail.com atau sms kan kepada saya 019-2712601 untuk konsultasi percuma.

Besar mimpi, besar jugalah usaha

Sejak memulakan bisnes dengan Shaklee, saya boleh menarik nafas lega bila sudah masuk tengah bulan. Kebiasaannya, bila tengah bulan aja, saya terpaksa pow En suami untuk bagi belanja kat isteri tercinta dia. hehehe. Sekarang ni, Alhamdulillah. aktiviti mengepow sudah dikurangkan. Dulu, tanpa buat buat bisnes, nak gerak untuk membantu ibu-ibu yang ada masalah penyusuan memang terasa sedikit. Saya bukan jenis berkira. Tapi sebab En Suami yang tolong bayarkan duit minyak, jadi takan saya nak ke sana sini senang hati aje macam tu kan.

  

Setiap orang pasti mempunyai impian yang besar. Mahu itu, mahu ini. Lagilah dengan anak-anak yang sedang membesar dan bersekolah. Mahu belikan itu, mahu belikan ini. Mahu sekolahkan di sekolah itulah, sekolah inilah. Macam-macam. Dan macam-macam itu semuanya perlukan duit. Hatta nak masuk ke tandas pun perlu dibayar. Jadi dengan Shaklee, sekurang-kurangnya kita dapar mengumpul dengan lebih cepat. 


Dapatlah nak beli itu, beli ini tanpa menyusahkan en suami. En Suami pun senang hati tak perlu nak pikir nak tunaikan segala hajat isteri. Suami mana yang tak sayang isteri. Kalau isteri berhajat sahaja, si suami pati mahu tunaikan. Ada juga si suami yang sampai botak kepalanya memikir bagaimana mahu tunaikan hasrat si isteri tadi.


Sekirany Tuan Puan berkeinginan seperti saya, mahukan bonus mencecah 4-5 angka sebulan, boleh hubungi saya melalui emel atau SMS/WhatsApp dengan saya. Saya akan ceritakan bagaimana ia boleh berlaku.







Boleh email kepada saya di ibuaz.shoppe[@]gmail.com atau sms kan kepada saya 019-2712601 untuk konsultasi percuma.

Bila Pharmacist bersuara….

Syukur, keluarga Euphoria semakin berkembang. Setiap hari, pasti ada yang mahu mendaftar menjadi sebahagian ahli keluarga Euphoria. Saya tertarik dengan testimoni dari ahli keluarga baru kami. Cik Meow Meoww baru sahaja mendaftar di bawah adik iparnya!

Meow Meoww alhamdulillah, unbelievably fast & effective! I’m a pharmacist by profession .. lama dah x percaya vitamin2 ni .. customer yg dtg my pharmacy semua i promote jual drugs je terus. Shaklee ni pun memula beli & try makan sbb adik ipar sendiri yg jual (kalo org lain, confirm i x beli, ok..) so i just bought GLA + Vit E, bukan percaya sangat .. tapi just nk support biz adik sendiri (betul, sejak dulu lagi, adik ipar i ni mmg rajin jadi dealer. Semua pun i beli sikit, then x beli dah) Everyday i took 1 vit E + 3 GLA. Baru dua minggu dah nampak kesan pada kulit muka. So apa lagi? Tengahari tadi ina sekeluarga sampai KL from Penang, terus je la bagi cash 600, pulun lagi stok GLA & seangkatan dengannya! 😀

Thursday at 5:59pm ·  ·  11 people

Terima kasih Cik Meow Meoww di atas testimoni ini. Di harap lebih ramai lagi yang akan menyertai kumpulan Euphoria. Buat pelanggan-pelanggan setia dan juga pelanggan baru, sekiranya berminat untuk turut serta, boleh emel kepada saya ibuaz.shoppe@gmail.com

Buat para pelanggan yang menetap atau bekerja di Putrajaya, anda boleh dapatkan supplement Shaklee melalui wakil di Putrajaya iaitu Cik Dilla Suboh. Beliau menetap di Kuala Lumpur. Jadi orang Kuala Lumpur pun boleh hubungi beliau.


Boleh email kepada saya di ibuaz.shoppe[@]gmail.com atau sms kan kepada saya 019-2712601 untuk konsultasi percuma.