Kesihatan bermula dari rumah

December, 2011

now browsing by month

 

Produk dan set terhangat sepanjang tahun 2011

Mari kita lihat produk apa yang paling laris pada tahun 2011!

Dan pemenangnya ialah ….





dan diikuti dengan …




Sekarang kita tengok pula set paling laris.
Sudah tentu, tak lain tak bukan….



Set 3M

ia diikuti dengan …


Euphoria Breastfeeding Set

Dan juga set terbaru, iaitu

Euphoria EuFour Set




Alhamdulillah. Ramai yang sudah mencuba, ramai juga yang sudah berpuashati dengannya. Anda bagaimana? Sudah dapatkan set anda? Boleh email kepada saya di ibuaz.shoppe[@]gmail.com atau sms kan kepada saya 019-2712601 untuk mendapatkan pandangan dan konsultasi secara percuma.

Moms Support Group : Suplemen dan Penyusuan

Assalamualaikum wbt.

Berita baik buat anda yang ingin berkongsi ataupun ingin mendapatkan bantuan penyusuan, saya dan rakan-rakan sedia menerima undangan anda pada setiap hari Jumaat, time lunch untuk mengadakan MOMS SUPPORT GROUP di tempat kerja anda di sekitar Putrajaya dan Cyberjaya. Selain ilmu penyusuan, kami juga akan adakan juga knowledge sharing mengenai pengambilan produk Shaklee di dalam menjayakan penyusuan juga. Support Group ini bukan sahaja memfokuskan mengenai penyusuan bahkan jika ada berminat untuk mencuba produk Shaklee saya sedia datang ke tempat anda untuk menjawab isu-isu suplemen atau apakah produk yang sesuai untuk diri anda. Boleh hubungi saya secara SMS atau WhatsApp di 019-2712601.

Shaklee adalah sebahagian dari usaha

Seronok bila ada ibu-ibu gembira dengan hasil tuaian masing-masing. Walauun ada yang mendapat kesan pada tempoh yang berbeza-beza, namun InsyaAllah, sekiranya ibu-ibu melakukannya mengikut tips, hasilnya pasti lumayan. Ini bukan saya yang cakap ya. Ibu-ibu yang cakap. 

Boleh tgk testimoni ibu-ibu :

Shaklee is so wonderful.br makan skali tp susu dh bengkak.pam2 xmau kua..
 ·  ·  · Tuesday at 7:55pm via mobile

Satu hari terak berjalan sakan sampai vit pun x mkn dr smlm. Susu still ada n blh perah sampai 3 kali. Tp risau sangat milk suply merudum. Sampai je umh midnite td trs minum ESP + PD. alhamdulillah after 1 hour, cik B saya dh mula sarat. I likeeeeeee it…..
 ·  ·  · Monday at 1:52am

esp the best…
 ·  ·  · December 23 at 11:37am via mobile



Kalau di grup tertutup khas untuk pelanggan Euphoria, memang banyak testimoni dari ibu-ibu. Mereka gembira dengan hasil yang mereka dapat. Dan saya turut merasa gembira. Pada masa sekarang, kebanyakan ibu adalah ibu-ibu yang bekerja. ulang dari tempat kerja, badan sudah penat dan letih. Nak sambung buat kerja rumah lagi, masak lagi, layan anak-anak dan suami lagi… Memang penat. Lepas tu nak mengepam lagi.

Pengambilan suplemen mengikut cara yang disarankan membantu ibu-ibu mengatasi keadaan ini. Tips yang diberikan kepada ibu-ibu juga menyebabkan mereka mendapat hasil tuaian yang melimpah ruah! Subhanallah.

Apa rahsia mereka? Bagaimana Shaklee dapat membantu ibu-ibu ini menjayakan penyusuan mereka? Boleh email kepada saya di ibuaz.shoppe[@]gmail.com atau sms kan kepada saya 019-2712601 untuk sebarang pertanyaan dan konsultasi percuma.