Kesihatan bermula dari rumah

September, 2013

now browsing by month

 

Milk booster : Masih hebatkah fenomenanya?

Bermula penghujung 2008, fenomena milk booster telah melanda dunia keibubapaan. Ok lebih kepada dunia ibu-ibu sebab ibu-ibu yang menyusukan si kecil. Tapi ada gak bapa-bapa yang sibuk bantu isteri mereka mencari milk booster. Begitu prihatin bapa-bapa ni

Set penyusuan Shaklee menjadi fenomena yang tiada terhalang lagi. Ia menjadi rakan baik kepada ibu-ibu yang memerlukannya. Ia menjadi musuh kepada segelintir pakar laktasi yang menidakkan kehadirannya. Semacam taboo plak milk booster ni.


Sebelum tu, untuk mereka yang terlupa, set penyusuan Shaklee yang mana yang kebabom ketika itu.




Oh, jangan lupakan best seller product, iaitu ESP!!



Lain-lain set yang ada ialah SET 3M.


Ok. tak kisahla apa set penyusuan yang dicadangkan, ia sebenarmya telah banyak membantu ibu-ibu dalam menjayakan penyusuan mereka. Pakar laktasi pula memandang serong dengan kehadiran set-set ini kerana mereka takut ibu-ibu tidak mahu kembali kepada konsep asas penyusuan. Itu yang mereka paling takut. Padahal, pengedar-pengedar pada ketika itu telah diajar mengenai konsep asas penyusuan.

Sekarang terdapat banyak jenama milk booster di pasaran. Malah, ada pakar laktasi sendiri telah mengeluarkan jenama milk booster mereka. Masing-masing juga claim produk mereka boleh membantu menambahkan susu badan. ok, Cik Yut nak gelak je sekarang.

Walau terdapat banyak jenama milk booster, set penyusuan Shaklee tetap menjadi pilihan ramai. Tetap No 1! Ini kerana set penyusuan ini tidak hanya membantu menambahkan penghasilan dan pengeluaran susu ibu bahkan memberi nilai tambah kepada kesihatan para ibu. All in one!

Dan kerana set penyusuan itulah, Shaklee semakin berkembang dan boombastik di Malaysia. So, kalau ada yang sedang tercari-cari milk booster, anda tak perlu ragu-ragu lagi dengan set penyusuan Shaklee. Dan kalau ada yang mahu mencari pendapatan tambahan, anda juga tidak perlu ragu-ragu lagi dengan Shaklee.


*************************

Perunding Vitamin Anda : 
Yusrina binti Mohamat Hata (Lovelies Group)
Shaklee ID [ No : 818055]
Contact No : 019-2712601
Email : ibuaz.shoppe@gmail.com
Blog: http://www.sihat2u.com/
Like my Fanpage: https://https://www.facebook.com/Sihat2u

Offline coaching di HappyMindz

Alhamdulillah.

Selesai satu lagi sesi offline coaching.
Nak buat selalu memang tak mampu.
Tapi kali ni, atas permintaan sideline yang comel lote, saya bersetuju.

Sejak semalam, saya sakit perut.
Sejak kelmarin, hidung tak berhenti berair, tekak dah mula perit.
Tapi demi downline2 dan sideline, saya gagahkan diri.
Ya, apabila disuruh bercakapp mengenai Shaklee, hilang seluruhh rasa sakit!
Ajaib! Bila sampai rumah, mula badan terasa kembali sengal.
Begitulah hebatnya penangan Shaklee!

Downline2 kami begitu semangat.
Sideline2 kami begitu teruja.
Bagaimana mampu untuk menghampakan permintaan mereka!
InsyaAllah, mahu adakan satu atau dua kelas lagi sebelum bersalin.
Pasti!

Moh cuci mata dengan gambar-gambar di bawah.

Downline-downline yang hadir.



Penerangan mengenai Bcomplex



Sharing session dari seorang Senior Coordinator



Target and focus!



Mereka yang hadir.


Semoga semua yang hadir pada hari ini mendapat manfaat dunia dan akhirat!
Terima kasih diucapkan kepada tuan tanah. Harap-harap pada sesi akan datang, mereka akan beri guna tempat secara PERCUMA! ahaks


*************************
Perunding Vitamin Anda : 
Yusrina binti Mohamat Hata (Lovelies Group)
Shaklee ID [ No : 818055]
Contact No : 019-2712601
Email : ibuaz.shoppe@gmail.com
Blog: http://www.sihat2u.com/
Like my Fanpage: https://https://www.facebook.com/Sihat2u

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease *

Jana pendapatan dari rumah!


⊙PELUANG MENJANA PENDAPATAN DENGAN SHAKLEE ⊙
¤ Bekerja /Suri Rumah sepenuh masa / Pelajar /Sesiapa pun boleh!!!
¤ Pendapatan sampingan di hujung jari anda!!!


● Yuran pendaftaran sekali seumur hidup hanya Rm65.00 shj.
( Kos Pos Beg Starter Kit : Rm 10 Sem M’sia, Rm 20 S/S)


 ¤Apa yang akan membuatkan anda teruja dengan bisnes ini?¤
■ BONUS bulanan yang dibayar pada setiap tengah bulan (14hb), dikreditkan terus ke akaun Maybank anda / diberikan cheque ~ sekiranya tiada akaun Maybank.
■ INSENTIF ‘kenaikan pangkat’ hasil usaha dan kerja keras anda dalam bentuk cheque.
■ Berpeluang menunaikan umrah @ percutian luar negara @ percutian dalam negara bertaraf 5 bintang dengan kos yang ditanggung sepenuhnya oleh SHAKLEE setiap tahun
 BONUS kereta idaman anda..


Syarat-syaratnya:

# Mempunyai akses internet

# Tidak perlu keluar cari pelanggan jika anda memilih untuk bisnes secara online sahaja (ramai pilih yang ini)

# Tidak perlu training setiap minggu atau berjumpa dengan biz-partner (semuanya online)

# Anda akan dibimbing dan disokong dengan kumpulan bisnes yang kuat

# Paling penting, ada SIKAP RAJIN BELAJAR DAN BERUSAHA 

  

Jom…sertai team kami untuk mendapatkan tips dan cara terbaik untuk merealisasikan impian anda!!

Jangan segan untuk hubungi saya melalui medium di bawah dan saya akan bimbing anda di samping sama-sama belajar mempertingkatkan diri.  




Berminat ingin menjadi Pengedar Sah Shaklee :

Cepat-cepat hubungi saya :


●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●● 
Perunding Vitamin Anda : 
Yusrina binti Mohamat Hata (Lovelies Group) 
Shaklee ID [No : 818055]
Contact No : 019-2712601
Email : ibuaz.shoppe@gmail.com 
Blog: http://www.sihat2u.com/

Like my Fanpage: https://www.facebook.com/Sihat2u