Kesihatan bermula dari rumah

January, 2014

now browsing by month

 

Alfalfa bahaya kepada manusia!

Bismillahirrahmanirrahim


Disebabkan bulan ini bulan promo untuk ALFALFA, maka banyak le cerita yang kurang enak dibaca di FB (sudah tentu berita di FB lebih pantas) mengenai ALFALFA. Ada yang baru saja melihat tajuk (seperti tajuk yang saja CikYut tulis di atas!) dah kata tidak mahu makan ALFALFA lagi.

Wooo… relax. Chillah (kata omputih).

Klik pada tulisan (blog) dan habiskan pembacaan anda. Baca sehingga habis ya. Tak mau separuh jalan. Seperti blog comel CikYut. Pastikan kalian baca sehingga tanda noktah terakhir.

Ya, ALFALFA ada juga bahayanya. Tapi bahaya yang CikYut nak sebut ini selalunya berlaku kepada pasangan yang sudah berkahwin. Ini kira cerita 18SX. Hihihi… Ooooit.. Jangan salah anggap. Ni bukan cerita nak singkap kelambu.. Tiada ya.


Gambar di atas hanyalah hiasan semata!


Baiklah. Kalian dah boleh bayang ke apakah BAHAYA yang CikYut nak sebut ni? Untuk pasangan suami isteri yang mengambil ALFALFA sebagai suplemen mereka, haruslah berjaga-jaga. Kesan ALFALFA kepada pasangan suami isteri ini ialah dapat menyemarakkan lagi RASA CINTA terhadap pasangan anda.

Eh…. Jadi apa yang BAHAYAnya?

Bahayalah kalau Cik Isteri tengah lampu merah, tapi En Suami lampu hijau!!! Kan kan….

Ok… Kalian jangan pikir lebih2. Buat pasangan (suami-isteri) yang sedang mencari-cari cara lain untuk mengembalikan kehangatan dalam perhubungan tu, meh pakat beli ALFALFA Complex. Pulak tu, bulan ini merupakan bulan promo ALFALFA, jadi rugi kalau kalian tak rebut sesi keemasan ini. Cepat tau!



PERCUMA 1 botol, dengan setiap pembelian 6 botol!!




Alfalfa oh Alfalfa…

Bismillahirrahmanirrahiiim


Bercerita mengenai ALFALFA.

Saya hanya mahu berkongsi link dari blog Dr Zubaidi.

Jangan lupa dapatkan ALFALFA pada harga ISTIMEWA.


Alfalfa sambut 2014!

Angka…

Ia hanyalah angka.
Yang penting untuk dilihat ialah pencapaian diri kita.
Di manakah kita selepas satu hari?
Di manakah kita selepas satu minggu, satu bulan, satu tahun?

Pastikan ada lonjakan dalam perjalanan hidup kita.
Barulah hidup lebih beerti.

Ohya, bulan ini ialah bulan ALFALFA.

Seperti biasa, PERCUMA 1 botol untuk setiap pembelian 6 botol.
Seperti biasa juga, pembelian melebihi ~RM650 layak untuk mendapatkan keahlian secara PERCUMA.

Jangan bertangguh lagi ya.
Cepat2 SMS saya, WhatsApp ke.
Saya tunggu setiap pesanan anda!