Kesihatan bermula dari rumah

April, 2014

now browsing by month

 

Testimoni : Ostematrix

Ok, hari ini hari terakhir untuk bulan Ostematrix.
Tapi hari ni baru dapat nak up kan pasal testimoninya.
Sibuk melayan penggemar Ostematrix, begitulah.












Untuk sebarang pertanyaan sila hubungi:
SMS/Whatsapp – 019-2712601
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

~~~Pakar Perunding Vitamin Anda : ~~~,

♡♡ Yusrina binti Mohamat Hata

♡♡ Shaklee Independent Distributor
♡♡ [ID No : 818055]
♡♡ Contact No : 019.271.2601
♡♡ Email : ibuaz.shoppe@gmail.com
♡♡ Like my Fanpage : Sihat2u


♥♥ COD di Bandar Baru Bangi, Kajang, Semenyih, Serdang, Putrajaya.

♥♥ Postage ke Seluruh Malaysia

■■ Walk In ke mana2 Branch seluruh Malaysia, Sila gunakan ID 818055 untuk dapatkan supplement anda ■■


** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease**

Terima kasih suamiku…

Bismillah.

Perjalanan seorang wanita hebat pastinya dengan kehadiran seorang insan bergelar suami di sebelahnya. Kecil atau besar sumbangan yang diberikan oleh suami, ia tetap merupakan anugerah terindah buat seorang isteri.


Idea Master Azrin untuk meminta semua SID yang hadir mengucapkan terima kasih kepada pemilik tulang rusuk masing-masing. Ohya.. Kebanyakan SID dalam grup besar kami ialah wanita, maka pemilik tulang rusuk tu suami masing-masing lah kan. Disebabkan suami tercinta saya tidak mengikut saya ke MasCel, maka saya dedikasikan ucapan itu di sini.


A&Y

Buat suami tersayang, En Azlan bin Othman.

Syg, terima kasih kerana telah merestui perjalanan Shaklee Ayg. Walaupun pada mulanya Syg tidak begitu bersetuju, tapi alhamdulillah. Sekarang, perjalanan Shaklee Ayg lebih mudah dan laju. TERIMA KASIH kerana sentiasa bersedia untuk menjaga anak-anak di rumah apabila Ayg ke majlis-majlis Shaklee. Syg selalu cakap tidak mahu melibatkan diri dalam Shaklee, tapi sebenarnya Syg tak perasan yang Syg sudah pun terlibat.

With all my heart, I LOVE YOU so much and thank you again! 

Dikesempatan ini, saya juga nak ucapkan bebanyak TERIMA KASIH buat mentor, sifu, guru, dan kakak saya iaitu upline saya PM Norita Idris kerana inisiatif beliau untuk memulakan Shaklee secara online dan seterusnya mengajak saya menyertai Shaklee. Serta kasih sayang dan kesabaran beliau memimpin saya selama ini. Terima kasih kerana PM Naquib kerana membenarkan isteri beliau melakukan idea ini.



Dan saya juga ingin mengucapkan terima kasih kepada upline kepada mentor saya iaitu Master Hj Hussein dan Hjh Salwa yang turut memberi sokongan yang tidak berbelah bagi kepada saya.




Misi sebulan… Baru satu minggu!

Bismillah.
Sesuatu itu lebih mudah disebut dari dibuat. Menasihatkan ramai ibu, sudah menjadi kepakaran saya! 😀 sekarang, saya perlu usahakannya.Kurang 3 minggu lagi, saya akan kembali bekerja. Jadi, saya menggunakan sepenuhnya kesempatan waktu yang ada untuk mengumpul stok buat Azmie.
Alhamdulillah. Walaupun tidak semeriah macam Azrie dulu, tapi ia tetap ada. Ditambah pula dengan psoriasis yang sekali sekala menjengah. Set 3M memang tidak mengecewakan. Membantu mengawal keadaan badan dan seterusnya melancarkan penghasilan dan pengeluaran susu. Semestinya prinsip asas itu perlu diikut. Demand dan supply. Tiada demand, maka tiadalah supply!