Kesihatan bermula dari rumah

Posts made in July, 2015

Awet muda dengan VIVIX

Posted by on Jul 26, 2015 in Vivix | 0 comments

Salah satu fungsi vivix ialah mengekalkan keremajaan kulit. Atau ayat lainnya awet muda. Buat yang belum mencuba dan merasai vivix, bulan ni lah masanya. Promosi vivix belum lagi berakhir, dapatkan segera ya.    ...

Read More

Selamat Hari Raya Aidilfitri

Posted by on Jul 25, 2015 in Umum | 0 comments

Belum terlewat lagi rasanya untuk mengucapkan selamat hari raya kepada semua. Saya dan keluarga memohon ampun dan maaf sekiranya terdapat salah silap sepanjang kita berkenalan. Semoga lebara kali ini memberi seribu makna buat...

Read More

Misi Kurus di bulan puasa

Posted by on Jul 11, 2015 in Cinch Inch Loss Plan, cinch shake, cinch tea mix, ESP, Jurnal Kesihatan, kurus, Lecithin, OmegaGuard | 0 comments

Bila bulan puasa, masing-masing berpakat nak kuruskan badan. Yelah, boleh la pakai baju yang ada cutting masa hari raya nanti kan. Kalau betul-betuk nak kurus, bukan setakat berpuasa aje sebenarnya. Setakat puasa, lepas tu korang bantai melantak masa berbuka dan moreh, apa cerita?! Tak jadilah misi kurus tu nanti! Dengan set kurus Shaklee, kita boleh dapat berat yang ideal, bentuk badan yang diinginkan dan juga kesihatan yang lebih baik. Tambahkan sedikit dengan senaman dan penjagaan makanan...

Read More

Dari sebotol GLA COMPLEX

Posted by on Jul 7, 2015 in GLA Complex, senggugut | 0 comments

Semasa sesi TTT dulu, saya sempat berborak dengan seorang Master. Beliau ialah Master KC Chan. Saya bertanyakan kepada beliau, bagaimana permulaan perjalanannya di dalam Shaklee. Beliau pula dengan rendah diri berkongsi kisah itu. Kata beliau, isterinya sudah menceburkan diri dalam satu MLM lain sebelum mereka bertemu Shaklee. Dan sudah berjaya di dalam MLM itu. Namun isterinya ada satu masalah kesihatan iaitu ketidakseimbangan hormon yang menyebabkan pusingan mensus yang tidak menentu....

Read More