Kesihatan bermula dari rumah

December, 2015

now browsing by month

 

Rambang mata di SPOTLIGHT

Assalamualaikum wbt. 
Selamat pagi.

Salah satu cara untuk menjaga kesihatan ialah dengan mengadakan satu sesi terapi. Dan salah satu cara terapi saya ialah dengan ‘window shopping’. Eeer… bukan pergi shopping ya. Tapi kalau memang ada bajet untuk shopping, apa salahnya kan.. Ada masa, terapi ‘window shopping’ ni datang tanpa ada dalam ‘to-do-list’ untuk hari tu. Jadi, sudah tentulah tak masuk bajet. Cuci mata aje udah.

Jumaat lepas, saya ke Balakong untuk servis Cik Vee. Selesai servis, saya ke Mines Shopping Complex untuk menukar skrin Lenovo. Disebabkan perlu tunggu dalam sejam dua, maka saya tawaf satu bangunan. Agak lama juga tak ke Mines walaupun hanya 10-15 minit aje dari rumah. Dalam dok keluar masuk satu satu kedai… termasuk le ke satu lot ni!
Heeee… Saya tak mau kongsi sangat apa yang ada kat dalam ni. Tapi seriously, korang yang suka p DAISO ke, p KAIZEN ke, boleh duduk kat dalam lot ni lelama. Udahle besar. Lenguh gak kaki meround. Mujur p sorang. 
Selamat bershopping! Ohya, jangan lupa promo bulan ni, LECITHIN dan Shaklee Collagen Powder. Cepat-cepat grab tau!


Hubungi saya (Yusrina) sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan berkaitan dengan masalah kesihatan dan pemakanan.
 
=========================
Yusrina Hata (818055) – 0192712601
Shaklee Certified Product Trainer
Breastfeeding Peer Counselor  
Psoriasis Fighter
=========================

Health & Wellness Fair @ Shaklee HO

Assalamualaikum wbt.
Selamat pagi.
Selamat datang Disember.
Bulan terakhir untuk 2015!
Sebagai pembuka bulan, hujung minggu ini akan diadakan H&W Fair di Home Office Shaklee.
Pelbagai acara diadakan.
Jemput semua rakan anda ke sana ya.
Jangan lupa!