Kesihatan bermula dari rumah

June, 2016

now browsing by month

 

Pencakar langit yang ku rindui!

IMG20160610140837.jpg
Dah 10 tahun jadi penduduk tetap Bangi.
Sepanjang membesar di KL, bangunan itu yang dilihat setiap hari.
Buka pintu rumah, nampak KLCC.
Ke mana mana (dalam) KL akan nampak KLCC.
Rindu pula hari ni dengan KLCC.
Hahaha….

Meet Up Session (1) – SUKSES!

13412004_10209967741696785_8773704983834162258_o.jpg

Alhamdulillah.

Meet Up Session (1), berjaya diadakan.
Terima kasih kepada yang meluangkan masa untuk hadir.
Ada yang tersilap tarikh.
Ada yang tersilap tempat.

Tersilap tarikh tu, bukan salah diorang.
Salah CikYut la sebab tak perasan silap taip di poster.
Jadi, untuk sesi (2), perlu pastikan setiap butiran adalah betul sebelum publish.

.

Terima kasih juga kepada partner sesi (1), Masters Jannatul Fadhilah kerana sudi berkongsi ilmu dengan CikYut dan pengedar lain.
Harapnya boleh la kita partner lagi pada sesi akan datang ya.

Untuk Meet Up Session (2), CikYut dah dapat partner.
Sekarang perlu tunggu kelulusan tempat.
Dapat green light aje, CikYut akan blast poster.

Tazzzabaaaaar!

Hihihi

Set Ramadhan Shaklee

Set-2BRamadhan.jpg
Set Ramadhan Shaklee.

Set laris selama 3 bulan sebelum bulan Ramadhan.
Ini kerana, mereka yang gemar melakukan puasa sunat pada bulan Rejab dan Syaaban, akan bersedia dengan set ini.
Tak lupa juga buat wanita-wanita yang gigih mengganti puasa sebelum ketibaan bulan Ramadhan.

Mari kita lihat secara ringkas MANFAAT setiap produk dalam set ini.

ESP
Pembekal tenaga : Membekal tenaga dengan SEGERA dan juga membantu meningkatkan sistem imun. 

Performance
Mencegah Penyahhidratan : mengurangkan kehausan, melembapkan kulit.

MealShakes
Sebagai nutrisi lengkap : menyediakan 24 jenis vitamin, mineral dan zat perlu. Kekurangan pengambilan zat boleh menyukarkan kadar serapan vitamin dan mineral oleh tubuh.

Lecithin 
Pemecahan lemak dan kolesterol : bertindak sebagai ‘pembersih’ salurdarah
(Lepas berbuka kan banyak makan, jadi inilah gunanya Lecithin!)

Hubungi saya (Yusrina) sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan berkaitan dengan masalah kesihatan dan pemakanan.
 
=========================
Yusrina Hata (818055) – 0192712601
Shaklee Certified Product Trainer
Breastfeeding Peer Counselor  
Psoriasis Fighter
=========================