Kesihatan bermula dari rumah

Posts made in June, 2016

Pencakar langit yang ku rindui!

Posted by on Jun 13, 2016 in Umum | 0 comments

Pencakar langit yang ku rindui!

Dah 10 tahun jadi penduduk tetap Bangi. Sepanjang membesar di KL, bangunan itu yang dilihat setiap hari. Buka pintu rumah, nampak KLCC. Ke mana mana (dalam) KL akan nampak KLCC. Rindu pula hari ni dengan KLCC....

Read More

Meet Up Session (1) – SUKSES!

Posted by on Jun 13, 2016 in All About Shaklee, Bisnes Shaklee, Jurnal Psoriasis | 0 comments

Meet Up Session (1) – SUKSES!

Alhamdulillah. Meet Up Session (1), berjaya diadakan.Terima kasih kepada yang meluangkan masa untuk hadir.Ada yang tersilap tarikh.Ada yang tersilap tempat. Tersilap tarikh tu, bukan salah diorang.Salah CikYut la sebab tak perasan silap taip di poster.Jadi, untuk sesi (2), perlu pastikan setiap butiran adalah betul sebelum publish. . Terima kasih juga kepada partner sesi (1), Masters Jannatul Fadhilah kerana sudi berkongsi ilmu dengan CikYut dan pengedar lain.Harapnya boleh la kita partner...

Read More

Set Ramadhan Shaklee

Posted by on Jun 8, 2016 in ESP, Lecithin, Meal Shakes, Performance, Puasa | 0 comments

Set Ramadhan Shaklee

Set Ramadhan Shaklee. Set laris selama 3 bulan sebelum bulan Ramadhan. Ini kerana, mereka yang gemar melakukan puasa sunat pada bulan Rejab dan Syaaban, akan bersedia dengan set ini. Tak lupa juga buat wanita-wanita yang gigih mengganti puasa sebelum ketibaan bulan Ramadhan. Mari kita lihat secara ringkas MANFAAT setiap produk dalam set ini. ESP Pembekal tenaga : Membekal tenaga dengan SEGERA dan juga membantu meningkatkan sistem imun.  Performance Mencegah Penyahhidratan : mengurangkan...

Read More

Kelas PERCUMA!

Posted by on Jun 7, 2016 in All About Shaklee, Bisnes Shaklee, Jurnal Kesihatan, Jurnal Psoriasis | 0 comments

Kelas PERCUMA!

Sigh…Lama dah tak buat kelas.Mmmm… Nak panggil kelas ke ni?Kalau lihat pada poster, saya tulis ‘Meet-Up Session’.Memang kebiasaannya, kalau saya buat kelas, saya akan buka kepada semua SID.Jadi, untuk kesekiankalinya.Kali ini berkaloberasi dengan Masters Jannatul Fadilah. Apa yang saya mahu kongsi?Kena la datang.Jom daftar...

Read More