Jurnal Detox Day 2

09/08/2016 CikYut 0

Bismillah. SarapanJus buah-buahan. HerblaxAlfalfa Makan tengahariBuat pear dan nangka (gila betul… Sengaja nak menambah angin dalam badan) Peppermint Makan malamSemangkuk sayur-sayuran HerblaxAlfalfa Ok.Kalau mengikut ujian […]

Diet oh Diet

08/08/2016 CikYut 0

Kalau sebut pasal diet, biasanya orang fikir satu je, ‘Nak kurus la tu!’ kan kan.. Kalau tengok badan CikYut ni, memang dah membulat sangat gamaknya. […]

Jurnal Detox Day 1

08/08/2016 CikYut 0

Sarapan Jam 838 am Sebiji epal. AnggurLobak merah Setitik stevia Untuk catatan, penimbang rosak. Bacaan paling berat setakat ini ialah 63kg. Makan tengahari  Semangkuk sayur-sayuran. Terasa […]

Dua dompet

05/08/2016 CikYut 0

Pada awal saya memulakan Shaklee, saya tak belajar apa pun lagi. Saya terus jalan je. Bercakap mengenai hal kewangan bisnes, memang ZERO. Duit keluar masuk, […]

Ambil angin luar

02/08/2016 CikYut 0

Alhamdulillah. Sekali-sekala kena la rasa angin luar kan.Asyik terperuk aje kat pejabat, tak best.Turun padang. Jumpa bakal pelanggan.Jumpa pelanggan lama. Kongsi kebaikan Shaklee secara terus […]

Pembelajaran secara maya

01/08/2016 CikYut 0

Pembelajaran di dalam group Euphoria (group besar Shaklee saya), berlangsung secara offline dan online. 60% dari keseluruhan sesi adalah secara maya. Sama ada menerusi panggilan […]