Kesihatan bermula dari rumah

April, 2017

now browsing by month

 

Layan hobi

Bismillahirrahmanirrahim

 

Sekali sekala, CY akan layan hobi yang tak seberapa ni. Satu hari boleh bikin satu baju. Tapi kalau baju kurung atau yang seangkatan, lama sikit. CY Ni bawah parasa amatur. Potong kain pun kadang tak semenggah. Jahitan pun masih belum cantik lagi. Lagilah kalau layan hobi sebulan sekali, macamana nak jadi cantiiiiik! Kena banyak Kali buat, baru la cantik kan?

 

Nah, tengok le hasil melayan hobi. Sempat bikin satu. Hihihi

 

IMG-20170428-WA0021

 

Pakai buat basahan aje di rumah. Ok la kan. Skill kena selalu asah. Baru menjadi. Sama gak dalam bisnes, nak jadi expert kena selalu asah skill. Diorg yang hebat-hebat tu jadi hebat sebab selalu asah skill la….

 

Ok, jumpa lagi nanti.

New concept for Shaklee

Bismillahirrahmanirrahim

 

Alhamdulillah. Dapat juga ke Shaklee HO yang baru. Kalau yang di Pinnacle dulu, CY sampai pada hari pertama. Kali ni CY sampai pada hari ketiga.

Untuk kali ini, Shaklee bawa konsep baru. Yang sebenarnya telah digunapakai oleh syarikat-syarikat lain. Mungkin juga ia akan berkembang ke branch pula. Konsep baru ini ialah konsep retail. Pelanggan atau pengedar boleh terus dapatkan produk tanpa perlu is borang.

Sekiranya anda datang tanpa ID (maksudnya belum jadi ahli), maka anda akan membeli produk pada harga retail. Jadi, untuk dapatkan harga yang jauh lebih murah, DAFTAR KEAHLIAN dengan CY. Isi kan ID Sponsor 818055 (Yusrina binti Mohamat Hata).

Ok. Panjang sangat celoteh. Jom tengok The New Shaklee.

Shaklee HO baru

 

Welcome Note

 

Retail Shop

 

Vivix

 

Alhamdulillah. New concept. New energy.

Pengumuman PENTING!

PicsArt_04-26-12.13.03

Sebenarnya kan..

Shaklee Home Office telah berpindah ke sempat baru dan telah memulakan operasinya pada 25hb April yang lalu.

 

Masih di Bandar Sunway, cuma berpindah bangunan sahaja. Sebelum ini Shaklee Home Office di Sunway Pinnacle, Kali ini lokasi baru di Sunway GEO. Daaaaaan, yang lebih menarik lagi, ia di tingkat bawah!

 

OK. CY belum sampai lagi. Nanti CY akan update kat korang rupabentuk Shaklee Home Office yang baru tu ya.

 

Oh ya. Ini alamatnya.

Screenshot_20170426-120303