Kesihatan bermula dari rumah

Posts made in July 8th, 2017

Susu ‘drop’ selepas cuti panjang…

Posted by on Jul 8, 2017 in Jurnal Penyusuan | 0 comments

Ok, lama gila kot tak menulis mengenai penyusuan. Almaklumlah budak kecik dah 4 tahun. Orang kata kalau nak naik syeikh cerita pasal penyusuan CY kena mengandung dan beranak lagi… Huhahuhahua.. Moga mengandung la CY selepas ni ya. Dah 4 tahun ni, umur pun tak lama lagi nak masuk angka 40. . . Ok, banyak CY baca kat wall, kat group, ibu-ibu ni mengadu, susu drop bila dah naik kerja lepas cuti panjang. Mengepam pada waktu biasa yang diorang dah biasa buat, tapi production masih lagi ke...

Read More

Salam Lebaran

Posted by on Jul 8, 2017 in Me | 0 comments

...

Read More