Kesihatan bermula dari rumah

Ada apa dgn GARLIC TABS?

Posted by on Nov 6, 2010 in Garlic Complex | 0 comments

Salam…

Ramai yang masuk ke blog saya di www.yusrinahata.com atau di www.ibuaz.blogspot.com aah dengan kata kunci ‘Shaklee Garlic Tabs’. Tak percaya? Cuba korang tgk ni…

Ni dari Nuffnang

Ni dari dashboard blogspot

Oleh itu,saya nak kongsi la sket khasiat mengenai Shaklee’s Garlic Complex ni. (ehem…actually I just found out that blogspot also have stat..that is why I can capture the picture!!! ahaks)
Saya sangat suka consume Shaklee’s Garlic Complex kerana ia tidak berbau dan menyenangkan bau badan walau berpeluh seharian. Uniknya dengan garlic Shaklee, saya hanya perlu memakan sebanyak 2 biji yang bersamaan dengan satu buku bawang putih asli. Sebelum ni pun mmg saya dah makan garlic dari produk lain. Mak yang belikan. Saya makan dari kecil dulu. Tak lalu nak telan yg original.
 
 
Namun bagi mereka yang ingin mencuba secara tradisional, ini ada petuanya.

Subject: Self Detoxification

Before you go to bed at night, prepare this magic potion: Finely chop or
use the food blender to chop up two cloves of fresh garlic and let it
expose to the air for a few minutes while you wash up your blender or
chopping board.

The chopping releases the enzyme allinase in the garlic. Gather the
chopped garlic on a spoon and swallow it with water.

The garlic will travel your entire digestive tract while you sleep and
scavenge and neutralize all the toxins, carcinogens, harmful bacteria,
fungi, viruses, foreign chemical before they can harm your healthy cells.

Swallowing the chopped garlic will not give you garlic breath, as long as
you don’t chew it. You brush your teeth and rinse your mouth before you go
to bed anyway.

In the morning, drink a big glass of water. Your first bowel movement will
have a strong garlic odor and you will know that the harmful stuff have
been eliminated from your body. Try it, especially if you have had a bad
eating day.

Ok tak? Bagi mereka yg berani, boleh la cuba! Boleh dapatkan info mengenai produk ini juga di sini. Sebarang pesanan, boleh dibuat melalui ibuaz.shoppe@gmail.com atau melalui SMS 019-2712601

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *