Alfalfa bahaya kepada manusia!

Bismillahirrahmanirrahim


Disebabkan bulan ini bulan promo untuk ALFALFA, maka banyak le cerita yang kurang enak dibaca di FB (sudah tentu berita di FB lebih pantas) mengenai ALFALFA. Ada yang baru saja melihat tajuk (seperti tajuk yang saja CikYut tulis di atas!) dah kata tidak mahu makan ALFALFA lagi.

Wooo… relax. Chillah (kata omputih).

Klik pada tulisan (blog) dan habiskan pembacaan anda. Baca sehingga habis ya. Tak mau separuh jalan. Seperti blog comel CikYut. Pastikan kalian baca sehingga tanda noktah terakhir.

Ya, ALFALFA ada juga bahayanya. Tapi bahaya yang CikYut nak sebut ini selalunya berlaku kepada pasangan yang sudah berkahwin. Ini kira cerita 18SX. Hihihi… Ooooit.. Jangan salah anggap. Ni bukan cerita nak singkap kelambu.. Tiada ya.


Gambar di atas hanyalah hiasan semata!


Baiklah. Kalian dah boleh bayang ke apakah BAHAYA yang CikYut nak sebut ni? Untuk pasangan suami isteri yang mengambil ALFALFA sebagai suplemen mereka, haruslah berjaga-jaga. Kesan ALFALFA kepada pasangan suami isteri ini ialah dapat menyemarakkan lagi RASA CINTA terhadap pasangan anda.

Eh…. Jadi apa yang BAHAYAnya?

Bahayalah kalau Cik Isteri tengah lampu merah, tapi En Suami lampu hijau!!! Kan kan….

Ok… Kalian jangan pikir lebih2. Buat pasangan (suami-isteri) yang sedang mencari-cari cara lain untuk mengembalikan kehangatan dalam perhubungan tu, meh pakat beli ALFALFA Complex. Pulak tu, bulan ini merupakan bulan promo ALFALFA, jadi rugi kalau kalian tak rebut sesi keemasan ini. Cepat tau!PERCUMA 1 botol, dengan setiap pembelian 6 botol!!
Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.