Kesihatan bermula dari rumah

Posts by admin

Kini, tiba masanya!

Posted by on Mar 1, 2018 in Promosi Bulanan, YOUTH | 0 comments

Kini, tiba masanya!

  Akhirnya, mula 1 Mac 2018 semua rakyat Malaysia, amnya dan pengedar Shaklee khususnya, boleh mendapatkan set kecantikan Shaklee yang baru ini. Sebelum ini, hanya para Leader sahaja yang boleh membeli.   Dan, mulai Mei 2018, produk skincare ini akan dijual berasingan.   Jom hubungi saya untuk mengetahui lebih lanjut tentang Youth Skincare. klik link untuk pertanyaan tentang YOUTH 👇👇 WhatsApp : www.wasap.my/60192712601 . 📱msg/whatsapp: 019-2712601 ✍ pm fb: Yusrina Hata ✉ email:...

Read More

YOUTH : Set Penjagaan Kulit yang baru dari Shaklee

Posted by on Jan 19, 2018 in Jurnal Kesihatan | 0 comments

YOUTH : Set Penjagaan Kulit yang baru dari Shaklee

4/365 . . Produk penjagaan kulit wajah yang baru ini sebenarnya telah dilancarkan di US pada 11 Ogos 2017 oleh Shaklee Corporation. Rangkaian penjagaan ini telah melalui ujikaji selama 8 tahun sebelum ia diyakini selamat, berkesan dan mesra alam untuk dipasarkan ke seluruh dunia. . Keseluruhan Advanced Anti-Aging Regimen direka bentuk untuk bekerjasama, untuk meningkatkan tekstur kulit, cahaya, dan ketegasan kulit, dan mengurangkan penampilan kedutan. Dirumuskan dengan bahan-bahan anti-penuaan...

Read More

New comeback

Posted by on Jan 4, 2018 in CoQ10 | 0 comments

New comeback

3/365 Ni dia. Produk ni sebenarnya dah masuk ke pasaran Malaysia pada Jun 2013. Namanya CoQ Health Plus. Selepas setahun penjualannya, Shaklee bercadang untuk membuat formulasi baru. Seperti biasa, bila melibatkan formulasi baru ni, segala paperwork kena buat, maka nak tunggu kelulusan pun akan makan masa. . Sekarang selepas hampir 2 tahun hilang dari pasaran, ia kembali dengan formula yang lebih hebat dan mantap! Sebelum ni, ia hanya ada 28mg Coenzim Q10, tapi kali ni mengandungi 100mg...

Read More

OmegaGuard dan Psoriasis

Posted by on Jan 3, 2018 in OmegaGuard, Promosi Bulanan | 0 comments

OmegaGuard dan Psoriasis

2/365 Bulan ni bulan OmegaGuard. Memang syok sangatla. Walaupun promosi Vivix bulan lepas, sakan yang membeli, tapi untuk Saya, OmegaGuard memang mengujakan. . . OmegaGuard saaaangat membantu buat pesakit Psoriasis. Bantu kurangkan keradangan dan bantu kurangkan kemerahan. . Memang syok sangatla kan. Jangan lepaskan peluang ni, sekiranya anda merupakan salah seorang pesakit Psoriasis. ....

Read More

Selamat tahun baru 2018

Posted by on Jan 1, 2018 in Umum | 0 comments

Selamat tahun baru 2018

1/365 Alhamdulillah. Hari ni hari pertama 2018. Sekarang pun dah jam 10.48 malam. Masih belum terlewat untuk ucap ‘Selamat Tahun Baru 2018’ kepada semua. Moga segala impian korang yang belum lagi tercapai pada tahun-tahun yang lalu, akan tercapai pada 2018...

Read More