Kesihatan bermula dari rumah

Posts by admin

YOUTH : Set Penjagaan Kulit yang baru dari Shaklee

Posted by on Jan 19, 2018 in Jurnal Kesihatan | 0 comments

YOUTH : Set Penjagaan Kulit yang baru dari Shaklee

4/365 . . Produk penjagaan kulit wajah yang baru ini sebenarnya telah dilancarkan di US pada 11 Ogos 2017 oleh Shaklee Corporation. Rangkaian penjagaan ini telah melalui ujikaji selama 8 tahun sebelum ia diyakini selamat, berkesan dan mesra alam untuk dipasarkan ke seluruh dunia. . Keseluruhan Advanced Anti-Aging Regimen direka bentuk untuk bekerjasama, untuk meningkatkan tekstur kulit, cahaya, dan ketegasan kulit, dan mengurangkan penampilan kedutan. Dirumuskan dengan bahan-bahan anti-penuaan...

Read More

New comeback

Posted by on Jan 4, 2018 in CoQ10 | 0 comments

New comeback

3/365 Ni dia. Produk ni sebenarnya dah masuk ke pasaran Malaysia pada Jun 2013. Namanya CoQ Health Plus. Selepas setahun penjualannya, Shaklee bercadang untuk membuat formulasi baru. Seperti biasa, bila melibatkan formulasi baru ni, segala paperwork kena buat, maka nak tunggu kelulusan pun akan makan masa. . Sekarang selepas hampir 2 tahun hilang dari pasaran, ia kembali dengan formula yang lebih hebat dan mantap! Sebelum ni, ia hanya ada 28mg Coenzim Q10, tapi kali ni mengandungi 100mg...

Read More

OmegaGuard dan Psoriasis

Posted by on Jan 3, 2018 in OmegaGuard, Promosi Bulanan | 0 comments

OmegaGuard dan Psoriasis

2/365 Bulan ni bulan OmegaGuard. Memang syok sangatla. Walaupun promosi Vivix bulan lepas, sakan yang membeli, tapi untuk Saya, OmegaGuard memang mengujakan. . . OmegaGuard saaaangat membantu buat pesakit Psoriasis. Bantu kurangkan keradangan dan bantu kurangkan kemerahan. . Memang syok sangatla kan. Jangan lepaskan peluang ni, sekiranya anda merupakan salah seorang pesakit Psoriasis. ....

Read More

Selamat tahun baru 2018

Posted by on Jan 1, 2018 in Umum | 0 comments

Selamat tahun baru 2018

1/365 Alhamdulillah. Hari ni hari pertama 2018. Sekarang pun dah jam 10.48 malam. Masih belum terlewat untuk ucap ‘Selamat Tahun Baru 2018’ kepada semua. Moga segala impian korang yang belum lagi tercapai pada tahun-tahun yang lalu, akan tercapai pada 2018...

Read More

Satu untuk SEMUA

Posted by on Dec 2, 2017 in Promosi Bulanan, Vivix | 0 comments

Satu untuk SEMUA

Alhamdulillah. Disember 2017 dimulakan dengan pengumuman promosi yang sangat BEST dan OHSEM! Dah lama juga Shaklee tak buat promosi macam ni. . . BEST sangat kan? Ada dua promosi plak tu. . Pertama : Beli 7 pada harga 6 botol (hihihi… kata omputih, Buy 6, FREE 1) Kedua : Beli 2 botol, dapat potongan 5% . Giler lah. . Kalau korang belum jadi MEMBER Shaklee, boleh cepat-cepat REGISTER dan grab peluang ni. Terus dapat beli harga AHLI, dapat beli macam dalam promosi. Dan yang paling BEST...

Read More