Hai November!

Bismillah.

 

selamat-datang-november

 

Alhamdulillah.

Sedar ke tak ni? Kita dah sampai ke hujung tahun. Ada lagi 60 hari saja untuk 2016 bertukar menjadi 2017. Oh my…. Agak-agak, apa yang kita rancang pada awal 2016 tu dah dilaksanakan ke belum?

 

Baki 60, masih sempat lagi nak buat sebarang perubahan dalam diri. MAsih sempat lagi untuk bahagiakan insan tersayang, masih sempat lagi untuk mengeratkan silaturrahim. Usaha selagi boleh, usah tunggu 2016 bertukar menjadi 2017. Usah tunggu sehingga merek tiada. Usah tunggu sehingga nyawa tercabut dari jasad…..

 

Salam sayang,

CY

Breast Awareness Month

Ok.. This is my fault.

Sebabkan sibuk sangat nak pindah blog.

Nak renovate blog.

Nak makeup blog.

Langsung lupa nak update pasal ni.

Dah hujung bulan dah. Esok hari akhir bulan Oktober.

Korang tau ke tidak pasal ni?

Sebenarnya, bulan Oktober ialah Bulan Kesedaran Kanser Payudara.

bc

Sebarang maklumat mengenai kanser dan sukarelawan, korang boleh ke laman web MAKNA.

 

Kursus e-Usahawan Desa

Bismillah.

Alhamdulillah. Hari ni bersiaran dari Politeknik Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah. Insyaallah akan mengikuti kursus anjuran POLISAS bersama MDEC ni selama DUA hari.

Apa pengisisan kursus ni?

Fokusnya kepada bagaimana membuat perniagaan secara online.
Apa fokus CikYut?

Saya fokus kepada berNetworking bersama usahawan lain.heeeee… Itu ialah perkara sampingan sebenarnya. Sambil menyelam, minun air.. Jangan lemas sudaaah.
Ok, CikYut nak fokus belajar dulu. Nanti CikYut update lagi na…
Salam sayang,

CikYut Cantik.

SID Bandar Baru Bangi

019-271 2601