Shaklee’s Top 10

Bismillahirrahmanirrahim.

 

Tanpa perlu Shaklee senaraikan apakah produk Shaklee paling NGETOP, rasanya ramai yang dah tahu. Ish… Kalau korang tak tahu, maksudnya masih belum femes la Shaklee ni.

Vivix Top Product

 

Yup. Produk paling TOP di Shaklee ialah Vivix. Botolnya kecil aje kalau korang tak pernah tengok. Bak kata pepatah, kecil-kecil cili padi, walaupun kecil tetap berapi.

 

Berikut ialah Carta Top 10 Shaklee.

Top 10

 

Perati bebaik. Tu dia Miss Cantik Kebabom, Cik Vivix. Mengikut rapat, Miss Jelita, Cik ESP. 2 produk ni… Pantang letak, habis aje. Mana taknya, yang nak cantik menawan, makan 2 ni. Yang nak sihat dan cergas, makan 2 ni. Tu yang sokmo Shaklee kena restock tu.

Ok, kalau korang ada apa-apa persoalan yang bermain di mind tu, jangan simpan. Cepat-cepat tanya kat CY eh. KLIK SINI UNTUK RESPON SEGERA!

Cepat tau. CY tunggu.

 

 

Promosi ESP dan Vita C kembali

Bismillah.

Alhamdulillah.
Alhamdulillah.
Alhamdulillah.


Promosi ESP dan Vita C kembali lagi.
Para peminat ESP dan Vita C memang akan suka dengan promosi ini.

Jangan lepaskan peluang tau!


Ohya..

Saya lupa nak update berat saya selepas melalui sesi Eat Clean Meal Plan.
Ya Allah, itu baru saja menjaga portion dan juga makanan yang masuk.
Belum buat lagi aktiviti bersenam dan sebagainya.
Berat saya sebelum sesi ialah 59.2kg.
Dan pada hari terakhir, iaitu pada hari ke 7, berat saya telah menurun ke 58kg.

Walaupun hanya melalui sesi ini secara percubaan (sesi sebenar ialah selama DUA PULUH SATU HARI), ini telah memberi kesan yang terlalu banyak kepada saya.
Saya menjadi lebih peka untuk menjaga portion makanan.
Sebelum ini, isi saja pinggan tu dengan nasi dan lauk.
Tanpa melihat kepada kuantitinya.


Lepas ini, saya nak tambah aktiviti senaman pula.
Pergi zumba ke, aerobick ke.



ok… Anda nak ikut? JOM!

Set Ramadhan Shaklee

Set Ramadhan Shaklee.

Set laris selama 3 bulan sebelum bulan Ramadhan.
Ini kerana, mereka yang gemar melakukan puasa sunat pada bulan Rejab dan Syaaban, akan bersedia dengan set ini.
Tak lupa juga buat wanita-wanita yang gigih mengganti puasa sebelum ketibaan bulan Ramadhan.

Mari kita lihat secara ringkas MANFAAT setiap produk dalam set ini.

ESP
Pembekal tenaga : Membekal tenaga dengan SEGERA dan juga membantu meningkatkan sistem imun. 

Performance
Mencegah Penyahhidratan : mengurangkan kehausan, melembapkan kulit.

MealShakes
Sebagai nutrisi lengkap : menyediakan 24 jenis vitamin, mineral dan zat perlu. Kekurangan pengambilan zat boleh menyukarkan kadar serapan vitamin dan mineral oleh tubuh.

Lecithin 
Pemecahan lemak dan kolesterol : bertindak sebagai ‘pembersih’ salurdarah
(Lepas berbuka kan banyak makan, jadi inilah gunanya Lecithin!)

Hubungi saya (Yusrina) sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan berkaitan dengan masalah kesihatan dan pemakanan.
 
=========================
Yusrina Hata (818055) – 0192712601
Shaklee Certified Product Trainer
Breastfeeding Peer Counselor  
Psoriasis Fighter
=========================