Kesihatan bermula dari rumah

Get Clean

Get Clean : Hand Dish Wash Concentrate

Posted by on Sep 23, 2014 in Dish Wash, Get Clean | 0 comments

Saya sangat suka dengan pencuci pinggan Shaklee ini! Walaupun telah menjadi ahli sejak 2009, namun saya hanya mula menggunakan pncuci ini pada 2012. Ketika itu, sabun untuk mencuci botol dan keperluan si kecil sudah habis. Botol ini sememangnya sudah ada di dalam almari Shaklee saya. Jadi, saya ambil dan cuba untuk menggunakannya. Ia wangi dan juga tidak merosakkan jari-jemari bahkan memberi kelembutan pada jari. Sangat sesuai buat mereka yang mengalami alahan pada sabun basuh pinggan...

Read More

Set SHAKLEE Get Clean

Posted by on Sep 7, 2012 in Get Clean | 0 comments

Ya, SHAKLEE tidak hanya menghasilkan suplemen yang asli dan bermutu tinggi, bahkan SHAKLEE turut mempunyai rangkaian set pencuci yang hebat! Berminat untuk mendapatkannya pada HARGA ISTIMEWA? Sila hubungi saya : Yusrina binti Mohamat Hata (Yus) Shaklee Independent Distributor ID : 818055 SMS/WhatsApp : 019-2712601 Emel :...

Read More

Selepas Basic H, kini Hand Dish Wash!

Posted by on Sep 5, 2012 in Dish Wash, Get Clean | 0 comments

Dah kata pun pengguna tegar Shaklee.  Haruslah mencuba semua produknya.  Namun begitu, ada produk yang saya belum cuba lagi kerana saya akan cuba apabila ia bersesuaian dengan keadaan saya, contohnya CINCH.  Saya masih belum pernah mencubanya kerana ia tidak sesuai untuk ibu yang menyusukan. Sekarang, saya telah menggunakan Hand Dish Wash.  Ia sudah masuk botol yang kedua.  Saya amat menggemarinya. Baunya yang harum, rasanya bak serai wangi memang memikat dan menambat...

Read More

Tak suka minum air masak, apakata cuba ni…

Posted by on Mar 24, 2012 in BestWater, Get Clean | 0 comments

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease *  Dikalangan kita pasti ada yang tidak gemaruntuk minum air masak atau air kosong. Kalau minum,nanti mesti rasa meloya je. Pastu letak tepi je cawan tu. Padahal, air masak tu yang membantu untuk mencuci buah pinggang kita. Sebelum ini, di Shaklee ada Best Water. Kemudian ia diganti dengan Get Clean Water Pitcher. MEMPERKENALKAN...

Read More

Basic H – bukan sebarang cecair!

Posted by on Sep 19, 2011 in Basic H, eczema, Get Clean, Jurnal Kesihatan, Jurnal Psoriasis, Kulit, Testimonial | 0 comments

Alhamdulillah, latihan PC di Johor Bharu sudah selesai. Hari ni saya bercuti, tetapi sesangat le sibuk. Tapi saya nak ambil beberapa minit untuk kongsi kebaikan produk yang satu ni. Satu botol aje, tapi boleh buat banyak kerja! Memang SYOK!! Boleh digunakan untuk kegunaan cuci mencuci, dari depan rumah sampai belakang rumah. Dari tingkat atas, sampai tingkat bawah. Boleh juga digunakan pada badan. oooh…. biar betik!! Kalau pencuci lain, untuk lantai, lantai sahaja. Untuk cermin, cermin...

Read More

Get Clean System

Posted by on Dec 13, 2009 in Get Clean | 0 comments

Safe for you, your home and your planet We believe that the small act of scouring the sink can be part of the giant act of changing the world.    GET CLEAN offers you nontoxic and natural cleansing choices that are SAFE, POWERFUL, GREEN and SMART. Because when it comes to keeping your house clean and the earth safe, you shouldn’t have to choose. When you see get clean, you’re never simply cleansing. While you make your home cleaner, you can make your family healthier. You...

Read More