Kurus secara sihat dengan Shaklee

La ni, ramai dok bising. Saya gemuk la. Saya tembamlah. Kadang, kita suggest suh p gym ke, workout sikit ke tak mau. Nah, saya nak suggest cara untuk kurus dengan Shaklee. 

Mula-mula, anda kena faham dulu KONSEP KECANTIKAN. Cantik bukan sekadar muka yang comel lote tu. Cantik terdiri daripada fizikal tubuh badan yang sihat, berat badan yang ideal dan unggul, dan jua mental yang cerdas dan cergas.

Bayangkan si A tu muka comel, badan pun just nice, tapi perangai…. Cakap dengan orang kasar, bertempik bagai. Cantik ke tu? Selalu orang akan cakap kan, ‘Muka je cantik, tapi perangai macam setan!’ Dah hilang nilai kecantikan si A tu. Jadi, perlulah ketiga-tiga elemen ini cantik secara seiring.

Untuk kurus, biasanya saya akan suggest CINCH SHAKE MIX.

KEISTIMEWAAN Cinch Shake Mix.
Ia menghalang kehilangan otot,
Melindungi metabolisma,
Dan meningkatkan kehilangan lemak tanpa kesan yo-yo diet


Teh yang dibuat secara eksklusif dengan camputan teh hijau dan roibos merah dan putih. Membantu dalam meningkatkan metabolisma. Ia merupakan penggalak tenaga (booster) dan juga tinggi dalam antioksidan. Sangat sedap diminum panas dan sejuk disertakan dengan sedikit perahan lemon.


Tambahkan lagi PHYTOCOL-ST ke dalam senarai.

Phytocol-ST membantu menurunkan kolesterol secara semulajadi. Ini kerana satu tablet Phytocol-ST membekalkan 2000mg fitosterol tumbuhan. Fitosterol tumbuhan telah dibuktikan secara klinikal dalam lebih dari 80 kajian dapat menurunkan kolesterol LDL. 

Selain dari TIGA produk di atas, antara produk lain yang boleh dimasukkan ke dalam set slim anda ialah :

Ada satu produk yang saya belum cuba. Dan ia dikatakan mampu mencuci bersih usus kita sehingga keluar cacing jahat. mmm… Mungkin saya perlu cuba produk itu!


Berminat untuk mendapatkan Set Kurus Shaklee? 
Hubungi saya segera.


Mahu kurus semasa penyusuan?

Sesuai ke diet kalori rendah semasa anda menyusukan?

 
Penyusuan memerlukan banyak nutrien & membakar banyak kalori. Dalam usaha untuk menghasilkan bekalan susu, badan memerlukan bekalan yang nutrien & tenaga yangt banyak. Ibu baru perlu memberi tumpuan kepada diet memakan yang seimbang yang kaya dengan bijirin penuh, buahbuahan segar dan sayursayuran, dan daging tanpa lemak. Tambahan 500 kalori sehari lebih daripada keperluan biasa adalah disyorkan semasa penyusuan. 

Jadi, sudah tentu diet kalori rendah TIDAK SESUAI dengan ibu yang menyusukan si kecil. Ya, ramai ibu yang mahukan berat badan mereka kembali kepada keadaan sebelum mengandung. Memang ramai yang tak boleh tahan nak tunggu sehingga 9 bulan atau setahun untuk dapat berat atau bentuk badan itu.

Bagaimana Shaeklee dapat membantu?
Anda masih menyusukan dan pada masa yang sama, badan anda dapat kembali ke bentuk asal. Dengan set 3M, Lecithin atau Omega serta Herblax, ia bukan satu masalah. Anda masih mengekalkan diri untuk membekalkan tenaga bagi menghasilkan susu, pada masa yang sama membakar lemak-lemak yang tidak digunakan untuk membantu anda menguruskan badan.
Dengan pengambilan secara istiqamah, InsyaAllah, anda akan mendapatkan hasil bagi kedua-dua ini.
Berminat untuk mendapatkannya pada HARGA ISTIMEWA
Hubungi saya : Yusrina binti Mohamat Hata (Yus) 
SID : 818055 
SMS/WhatsApp : 019-2712601 
Emel : ibuaz.shoppe@gmail.com 
* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease *

Sudah dapatkannya??

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease * 



Lecithin : Membantu membakar lemak. Bagus untuk daya ingatan. 

Alfalfa :Bertindak sebagai fiber. Kaya dengan protien, kalsium dan garam galian. Untuk ibu menyusu, ia membantu mempercepatkan penghasilan susuibu provided ibu kerap pam/rajin direct feeding.

Herb Lax : Membantu proses pelawasan yang lebih lancar dan baik untuk usus.



Berminat untuk mendapatkannya pada HARGA ISTIMEWA
Sila hubungi saya : Yusrina binti Mohamat Hata (Yus) 
Shaklee Independent Distributor ID : 818055 
SMS/WhatsApp : 019-2712601 
Emel : ibuaz.shoppe@gmail.com