Set Ramadhan Shaklee

Set Ramadhan Shaklee.

Set laris selama 3 bulan sebelum bulan Ramadhan.
Ini kerana, mereka yang gemar melakukan puasa sunat pada bulan Rejab dan Syaaban, akan bersedia dengan set ini.
Tak lupa juga buat wanita-wanita yang gigih mengganti puasa sebelum ketibaan bulan Ramadhan.

Mari kita lihat secara ringkas MANFAAT setiap produk dalam set ini.

ESP
Pembekal tenaga : Membekal tenaga dengan SEGERA dan juga membantu meningkatkan sistem imun. 

Performance
Mencegah Penyahhidratan : mengurangkan kehausan, melembapkan kulit.

MealShakes
Sebagai nutrisi lengkap : menyediakan 24 jenis vitamin, mineral dan zat perlu. Kekurangan pengambilan zat boleh menyukarkan kadar serapan vitamin dan mineral oleh tubuh.

Lecithin 
Pemecahan lemak dan kolesterol : bertindak sebagai ‘pembersih’ salurdarah
(Lepas berbuka kan banyak makan, jadi inilah gunanya Lecithin!)

Hubungi saya (Yusrina) sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan berkaitan dengan masalah kesihatan dan pemakanan.
 
=========================
Yusrina Hata (818055) – 0192712601
Shaklee Certified Product Trainer
Breastfeeding Peer Counselor  
Psoriasis Fighter
=========================




Misi Kurus di bulan puasa

Bila bulan puasa, masing-masing berpakat nak kuruskan badan. Yelah, boleh la pakai baju yang ada cutting masa hari raya nanti kan. Kalau betul-betuk nak kurus, bukan setakat berpuasa aje sebenarnya. Setakat puasa, lepas tu korang bantai melantak masa berbuka dan moreh, apa cerita?! Tak jadilah misi kurus tu nanti!

Dengan set kurus Shaklee, kita boleh dapat berat yang ideal, bentuk badan yang diinginkan dan juga kesihatan yang lebih baik. Tambahkan sedikit dengan senaman dan penjagaan makanan sepanjang berpuasa ni, pasti berkilo dapat diturunkan.

Saya pun sedang dalam misi kurus. Dari awal berpuasa, saya amalkan bersahur dan berbuka dengan ESP dan Cinch Shake. Kadang kala, saya akan tetap ambil nasi. Tapi agaknya perut dah ditrain menjadi kecil, apabila masuk nasi, esoknya dari sahur sehingga ke tengahari, saya akan mengulang ke tandas. Jadi, kalau nak makan nasi pun saya ambil untuk buat rasa saja di tekak.

Kali terakhir menimbang berat ialah pada hari Selasa lepas. Berat pada hari itu ialah 53kg. Misi saya ialah untuk berada di bawah 50kg. Dalam 45-49kg. Insyaallah, pasti boleh capai! Jom sama-sama menjayakan misi kurus.

Kurus secara sihat dengan Shaklee

La ni, ramai dok bising. Saya gemuk la. Saya tembamlah. Kadang, kita suggest suh p gym ke, workout sikit ke tak mau. Nah, saya nak suggest cara untuk kurus dengan Shaklee. 

Mula-mula, anda kena faham dulu KONSEP KECANTIKAN. Cantik bukan sekadar muka yang comel lote tu. Cantik terdiri daripada fizikal tubuh badan yang sihat, berat badan yang ideal dan unggul, dan jua mental yang cerdas dan cergas.

Bayangkan si A tu muka comel, badan pun just nice, tapi perangai…. Cakap dengan orang kasar, bertempik bagai. Cantik ke tu? Selalu orang akan cakap kan, ‘Muka je cantik, tapi perangai macam setan!’ Dah hilang nilai kecantikan si A tu. Jadi, perlulah ketiga-tiga elemen ini cantik secara seiring.

Untuk kurus, biasanya saya akan suggest CINCH SHAKE MIX.

KEISTIMEWAAN Cinch Shake Mix.
Ia menghalang kehilangan otot,
Melindungi metabolisma,
Dan meningkatkan kehilangan lemak tanpa kesan yo-yo diet


Teh yang dibuat secara eksklusif dengan camputan teh hijau dan roibos merah dan putih. Membantu dalam meningkatkan metabolisma. Ia merupakan penggalak tenaga (booster) dan juga tinggi dalam antioksidan. Sangat sedap diminum panas dan sejuk disertakan dengan sedikit perahan lemon.


Tambahkan lagi PHYTOCOL-ST ke dalam senarai.

Phytocol-ST membantu menurunkan kolesterol secara semulajadi. Ini kerana satu tablet Phytocol-ST membekalkan 2000mg fitosterol tumbuhan. Fitosterol tumbuhan telah dibuktikan secara klinikal dalam lebih dari 80 kajian dapat menurunkan kolesterol LDL. 

Selain dari TIGA produk di atas, antara produk lain yang boleh dimasukkan ke dalam set slim anda ialah :

Ada satu produk yang saya belum cuba. Dan ia dikatakan mampu mencuci bersih usus kita sehingga keluar cacing jahat. mmm… Mungkin saya perlu cuba produk itu!


Berminat untuk mendapatkan Set Kurus Shaklee? 
Hubungi saya segera.