Welcoming Ramadhan!

15/03/2020 admin 0

Ok.. bukanlah kata ada produk ni baru kena welcome the holy month, Ramadhan eh.. korang jangan nak salah tafsir plak… Ni pun salah satu persiapan […]

Set Ramadhan Shaklee

08/06/2016 CikYut 0

Set Ramadhan Shaklee. Set laris selama 3 bulan sebelum bulan Ramadhan. Ini kerana, mereka yang gemar melakukan puasa sunat pada bulan Rejab dan Syaaban, akan […]

No Picture

Anak kurang ke hospital!

13/09/2015 CikYut 0

Bismillahirrahmanirrahiiim. Alhamdulillah. Pagi ni saya nak berkongsi dengan ibu-ibu dan bapa-bapa mengenai perasaan seorang ibu, Cik Liza. Setiap bulan, tanpa jemu selama 6 bulan, beliau […]

No Picture

Membeli sambil menderma!

21/09/2014 CikYut 0

  Bersempena dengan promosi pembelian MealShakes pada bulan ini, Shaklee Malaysia bersama dengan MyKasih Foundation telah melancarkan program “Love My Neighbourhood”.  MyKasih Foundation ialah sebuah […]

No Picture

Keriangan berganda!

03/09/2014 CikYut 0

Sejak saya menyertai Shaklee, memang tak pernah ada ‘double promotion’ macam ni. Inilah kali pertama Shaklee buat. mmm… Kenapa agaknya ye? Ok, toksah kita nak […]