Satu botol, tak cukup sebulan!

Satu botol, tak cukup sebulan – Apa pula yang tak cukup ni? Berebut dengan siapa pula? Itulah kalau ada barang baik kat rumah ni kan…

Sebotol OmegaGuard mempunyai 90 biji kapsul. Dalam rumah ni, ada seorang ibu dan 3 orang anak kecil yang sangat minat dengan OmegaGuard ni. Ibu dia saja, makan 3-6 biji sehari. Anak-anak makan sebiji sehari. 


Ok, jom buat kira-kira.

Ibu makan 3 biji sehari, 3 x 30 hari = 90 biji.
Anak ada 3 orang, makan sebiji sehari, 3 x 30 hari = 90 biji sehari

Jumlah OmegaGuard yang dimakan ialah 180 biji untuk sebulan.

Itu bermaksud, rumah ini perlukan 2 botol OmegaGuard untuk sebulan.


Jadi, kalau korang pun ada masalah macam ni, baiklah grab offer yang ditawarkan pada bulan ni.
MESTI rembat offer bulan ni!!

Sebab :

1. PERCUMA 1 botol dengan pembelian 6 botol OmegaGuard.
2. Ok, kalau bajet tak cukup, korang boleh rembat TWIN PACK OFFER dengan potongan 5%.


Jangan tunggu lagi. Kalau yang baru nak CUBA tu, jangan risau. Nanti saya upkan testimoni berkaitan OmegaGuard!



Cegah dan kawal diabetes anda!

Cegah dan kawal diabetes anda! – Sekiranya anda belum disahkan menghidap diabetes, maka pastikan anda mencegahnya. Dan sekiranya anda telah disahkan, maka kawallah pemakanan anda dan jalani kehidupan yang sihat supaya ia dapat dikawal dari melarat.

Shaklee telah menyediakan pelan pencegahan dan pengawaln untuk pesakit kencing manis. Bergantung kepada tanda-tanda dan simptoms yang sedang anda alami, pakar pemakanan dan kesihatan di Shaklee akan mencadangkan ia mengikut keperluan individu.



Setiap satu di atas mempunyai fungsinya yang tersendiri. Hubungi saya SEGERA sekiranya anda mahu mencuba produk di atas dan dapatkan konsultansi penuh dari saya secara PERCUMA!

Orang kurus perlu makan Omega?

Orang kurus perlu makan Omega? – Haah… Soalan legend ni! Sapa nak tolong jawab? Nanti CikYut bagi OmegaGuard sebotol! Perlu ke orang kurus makan OmegaGuard?


Hamboi-hambooi… Mentang-mentang kau dah kurus, kau ingat kau tak payah ada protection ye! Bila last sekali kau p check kolesterol dalam darah tu? Tinggi ke rendah bacaan koleterol kau tu? Haaaaa… Tau takpe. Orang yang kurus, jangan diingat TIADA KOLESTEROL! 




Badan kita memang perlukan kolesterol. Tetapi kita hanya perlukan kolesterol baik iaitu HDL. Kolesterol nakal, LDL perlu kita kurangkan nilainya. Dengan faktor pemakanan yang kurang diambil perhatian oleh sebilangan orang, maka lebih ramai orang yang menghidap kolesterol di Malaysia ni. Tak kisahla yang berbadan besar atau yang kurus.


Kolesterol tinggi boleh menyebabkan berlaku penyumbatan arteri hasil dari mendapan lemak yang banyak di dalam saluran darah. Apabila salur darah tersumbat, maka pelbagai penyakit mudah berlaku. Penyakit yang paling ‘common’ ialah penyakit jantung. 



OmegaGuard Shaklee 

  1. Diekstrak dari ikan laut sejuk di perairan negara Jepun. Ia bukan dari minyak hati ikan. 
  2. 3 kali lebih tumpat dari ketumpatan minyak hati ikan.
  3. Minyak ikan paling tulen di dunia – mengandungi rangkaian spectrum penuh 7 jenis asid lemak Omega-3 termasuk EPA, DHA, ALA, dan banyak lagi.
  4. Membekalkan 905mg asid lemak Omega-3 EPA dan DHA.
  5. Dihasilkan melalui proses penyulingan proprietari tiga molekul.

Manfaat UTAMA :

  • Mencegah penyakit saluran darah & strok
  • Membantu tumbesaran & perkembangan otak janin
  • Meningkatkan sistem imun dan menyihatkan peparu


Jadi, jangan ingat orang yang kurus tak perlukan OmegaGuard! Ish ish ish.. Melainkan anda rasa anda dah jaga pemakanan anda. Kalau korang rasa korang nak CUBA OmegaGuard Shaklee ni dan dapatkan konsultansi dari saya, boleh bagitau kami. Jangan memalu. Kesihatan anda adalah keutamaan kami!