Welcoming Ramadhan!

15/03/2020 admin 0

Ok.. bukanlah kata ada produk ni baru kena welcome the holy month, Ramadhan eh.. korang jangan nak salah tafsir plak… Ni pun salah satu persiapan […]

No Picture

Promosi ESP dan Vita C kembali

05/09/2016 CikYut 0

Bismillah.Alhamdulillah.Alhamdulillah.Alhamdulillah.Promosi ESP dan Vita C kembali lagi.Para peminat ESP dan Vita C memang akan suka dengan promosi ini.Jangan lepaskan peluang tau!Ohya..Saya lupa nak update berat […]

No Picture

Clearance Sale!

01/10/2015 CikYut 0

Bismillahirrahmanirrahiiim. Alhamdulillah. Bulan Oktober menjelma. Ini bermaksud ada DUA bulan sahaja lagi untuk tahun 2015. Fuuuuh.. Macam-macam perkara yang berlaku sepanjang Januari sehingga September ini. […]

No Picture

Promosi ESP kembali!!

02/09/2015 CikYut 0

Bismillahirrahmanirrahiiim Alhamdulillah. Bulan Sept ni takde REWARD BONANZA. Tapi kembali dengan promosi HEBAT!! Mana tak HEBATnya.. Bulan ni, kita akan bermandi ESP!!   Sekiranya anda […]

No Picture

VitaLea PERCUMA!

09/05/2015 CikYut 0

YES! YES! YES! VitaLea PERCUMA! Sapa tak nak barang percuma oooi. Rugi rugi kalau tak rebut peluang ni. Berita GEMBIRA buat para pelanggan Sihat2u, anda […]

No Picture

Promosi HEBAT bulan Mei

08/05/2015 CikYut 0

Alhamdulillah. Setiap bulan Shaklee takan pernah miss untuk buat promosi buat ahlinya. Ini ada KELEBIHAN untuk semua ahli berdaftar. Harga yang ditawarkan adalah sangat berbaloi. […]