Kesihatan bermula dari rumah

Promosi Bulanan

OmegaGuard dan Psoriasis

Posted by on Jan 3, 2018 in OmegaGuard, Promosi Bulanan | 0 comments

OmegaGuard dan Psoriasis

2/365 Bulan ni bulan OmegaGuard. Memang syok sangatla. Walaupun promosi Vivix bulan lepas, sakan yang membeli, tapi untuk Saya, OmegaGuard memang mengujakan. . . OmegaGuard saaaangat membantu buat pesakit Psoriasis. Bantu kurangkan keradangan dan bantu kurangkan kemerahan. . Memang syok sangatla kan. Jangan lepaskan peluang ni, sekiranya anda merupakan salah seorang pesakit Psoriasis. ....

Read More

Satu untuk SEMUA

Posted by on Dec 2, 2017 in Promosi Bulanan, Vivix | 0 comments

Satu untuk SEMUA

Alhamdulillah. Disember 2017 dimulakan dengan pengumuman promosi yang sangat BEST dan OHSEM! Dah lama juga Shaklee tak buat promosi macam ni. . . BEST sangat kan? Ada dua promosi plak tu. . Pertama : Beli 7 pada harga 6 botol (hihihi… kata omputih, Buy 6, FREE 1) Kedua : Beli 2 botol, dapat potongan 5% . Giler lah. . Kalau korang belum jadi MEMBER Shaklee, boleh cepat-cepat REGISTER dan grab peluang ni. Terus dapat beli harga AHLI, dapat beli macam dalam promosi. Dan yang paling BEST...

Read More

Suplemen untuk seisi keluarga

Posted by on Nov 8, 2017 in Promosi Bulanan | 0 comments

Suplemen untuk seisi keluarga

Seperti biasa.Setiap bulan, Shaklee akan bukan buat promosi.   Kali ini fokusnya kepada seisi keluarga. Untuk yang baru berkenalan dengan Shaklee, produk Shaklee sebenarnya untuk semua peringkat umur. Dari bayi sehingga kepada atuk dan nenek.     Ya, produk Shaklee untuk semua. So, korang takyah la risau nak kena beli produk berbeza untuk diri, untuk suami/isteri, untuk anak-anak. Contoh paling senang, OmegaGuard. Satu botol tu takan cukup untuk seisi keluarga sebab semua orang...

Read More

Apa yang HANGAT di bulan Oktober

Posted by on Oct 1, 2017 in Promosi Bulanan | 0 comments

Apa yang HANGAT di bulan Oktober

Well… Sebelum 1hb berlabuh pergi, baik CY update dulu yang ni.     Hihihi… Ni yang paling BEST. Tunggu. Ada lagi.     Ni dia… Untuk peminat blender Ferrano, boleh le grab sementara masih ada STOK. OK, pape mesej or WhatsApp CikYut ya. KLIK...

Read More

Banyak hadiah menarik!

Posted by on May 3, 2017 in Promosi Bulanan | 0 comments

Bismillahirrahmanirrahim.   Pada bulan Mei ini, pihak pengurusan Shaklee tidak mengadakan promosi produk. Tetapi mereka menawarkan hadiah yang lebih menarik lagi. Untuk peminat SET DETOX, korang mesti suka dengan bekas ni. Bekas kedap udara untuk kegunaan harian. Terutamanya yang membawa bekal makanan ke tempat kerja. Beli Set Detox, dan jangan lupa beli bekas tu ya. Oh ya, harga yang tertera di poster ialah HARGA AHLI, makanya untuk mendapatkan produk pada harga AHLI, cepat daftar dengan...

Read More

Promosi FEBRUARI 2017

Posted by on Feb 2, 2017 in Promosi Bulanan | 0 comments

Promosi FEBRUARI 2017

  Alhamdulillah. Seronok betul bila dengar promosi Shaklee bulan ni. Memang banyak orang akan suka. Untuk ibu yang sedang hamil. Untuk ibu yang sedang menyusukan. Untuk yang sedang detox. Untuk yang ada masalah sendi. Untuk pelajar. Untuk kepakaran CikYut iaitu bab hamil dan menyusu. Memang CikYut akan cadangkan produk di atas. Untuk ibu-ibu yang sedang hamil, kalian memang disarankan untuk terus consume OSTEMATRIX sejak dari awal kehamilan dan teruskan consume selepas melahirkan. Lepas...

Read More