Beli satu dapat dua!

Biasanya, kalau promo kat kedai kan.. BELI SATU, PERCUMA SATU! Betul tak? 

Dalam Shaklee tak. beli satu, anda akan dapat dua, mungkin tiga, atau mungkin empat. Hehehe, apa bendanya ni. Dalam Shaklee, beli satu produk, anda boleh dapat dua hingga tiga kebaikan produk Shaklee.
Ramai yang mencari set menyusu dan set kurus sekarang. Ramai ibu yang nak cepat kurusnya. mungkin atas faktor kerja, atau pun faktor baju kerja yang dah sedia ada. Kalau tak turunkan cepat, dah satu hal nak kena g tempah baju kerja yang baru kan. Tak ke membazir namanya.
Ada orang, masa mengandung, badannya tak naik sangat. Ada orang badannya bagai dipam-pam. Jadi, bila nak turunkan berat tu, caranya juga tak sama untuk semua orang. Ada yang mungkin senang je nak turun berat dengan menyusu. Ada yang mungkin akan ambil masa berbulan-bulan. 
Sebelum ni, CikYut takde la kisah sangat nak kurus cepat ke tidak ke. selalunya, I follow the flow je. Tapi kali ni, saja nak ngetest diri. Sesambil nyusu, sesambil aim untuk kurus gak. Kira buat ‘2 in 1’ le kan.
So, penyusuan kali ni, CikYut ambil ni

Kadang ada Lecithin sekali. Ohya, Ostematrix tiada di dalam gambar. Itu juga penting dalam penyusuan! Haaa.. kang ada yang tanya, Vitalea tak ambil ke CikYut?? Yang basic tu, usahle ditanya. Itu memang dah keperluan Cikyut. Tambahan dari basic ialah Alfalfa Complex, Omegaguard dan Lecithin.
Omegaguard dan Lecithin bagus untuk ibu dan anak! Mak dapat hasil, anak pun dapat hasil. See… All in One package gitu. Sapa nak kasi? Sebelum mengandungkan Azmie, berat CikYut biasa dalam 50-55kg. Sekarang ialah 49kg. Dan CikYut dengan secara sengaja dan gigihnya untk turunkan berat itu ke 45kg!! harharharhar… berjayakah?
Dengan Shaklee..

ok, jangan tunggu lagi. Rasa-rasa nak dapat kesan boombastik, kebaboom, cepat-cepat call ye

Milk booster : Masih hebatkah fenomenanya?

Bermula penghujung 2008, fenomena milk booster telah melanda dunia keibubapaan. Ok lebih kepada dunia ibu-ibu sebab ibu-ibu yang menyusukan si kecil. Tapi ada gak bapa-bapa yang sibuk bantu isteri mereka mencari milk booster. Begitu prihatin bapa-bapa ni

Set penyusuan Shaklee menjadi fenomena yang tiada terhalang lagi. Ia menjadi rakan baik kepada ibu-ibu yang memerlukannya. Ia menjadi musuh kepada segelintir pakar laktasi yang menidakkan kehadirannya. Semacam taboo plak milk booster ni.


Sebelum tu, untuk mereka yang terlupa, set penyusuan Shaklee yang mana yang kebabom ketika itu.




Oh, jangan lupakan best seller product, iaitu ESP!!



Lain-lain set yang ada ialah SET 3M.


Ok. tak kisahla apa set penyusuan yang dicadangkan, ia sebenarmya telah banyak membantu ibu-ibu dalam menjayakan penyusuan mereka. Pakar laktasi pula memandang serong dengan kehadiran set-set ini kerana mereka takut ibu-ibu tidak mahu kembali kepada konsep asas penyusuan. Itu yang mereka paling takut. Padahal, pengedar-pengedar pada ketika itu telah diajar mengenai konsep asas penyusuan.

Sekarang terdapat banyak jenama milk booster di pasaran. Malah, ada pakar laktasi sendiri telah mengeluarkan jenama milk booster mereka. Masing-masing juga claim produk mereka boleh membantu menambahkan susu badan. ok, Cik Yut nak gelak je sekarang.

Walau terdapat banyak jenama milk booster, set penyusuan Shaklee tetap menjadi pilihan ramai. Tetap No 1! Ini kerana set penyusuan ini tidak hanya membantu menambahkan penghasilan dan pengeluaran susu ibu bahkan memberi nilai tambah kepada kesihatan para ibu. All in one!

Dan kerana set penyusuan itulah, Shaklee semakin berkembang dan boombastik di Malaysia. So, kalau ada yang sedang tercari-cari milk booster, anda tak perlu ragu-ragu lagi dengan set penyusuan Shaklee. Dan kalau ada yang mahu mencari pendapatan tambahan, anda juga tidak perlu ragu-ragu lagi dengan Shaklee.


*************************

Perunding Vitamin Anda : 
Yusrina binti Mohamat Hata (Lovelies Group)
Shaklee ID [ No : 818055]
Contact No : 019-2712601
Email : ibuaz.shoppe@gmail.com
Blog: http://www.sihat2u.com/
Like my Fanpage: https://https://www.facebook.com/Sihat2u