Category: Triple Gem

Mengandung dan menyusukan di bulan puasa!

No Comments
Salam Ramadhan.

Alhamdulillah. Edisi Ramadhan kali ini amat berbeza.
Ramadhan-ramadhan yang lalu, sama ada berpuasa dan menyusukan atau berpuasa dan mengandung. Itu sahaja.
Tetapi, kali ini, berpuasa, mengandung dan masih menyusukan Azrie. 
Fuuuuh. Memang mencabar. Teramat mencabar buat saya.

Pengalaman mengandung pada kali ini sudah cukup mencabar, apatah lagi berpuasa, menyusu dan mengandung. (-_-)
Hari ini sudah dua hari berpuasa. Alamdulillah.
Masih mampu. Pada Ramadhan kali ini, saya hanya mengikut sahaja ketahanan badan. Tiada paksaan. Dan tidak akan memaksa diri. Kerana ia  bukan mudah.

Namun begitu, saya cuba menguatkan ketahanan badan dengan memgambil pemakanan yang baik ketika sahur mahupun ketika berbuka.



Ya, set Tripple Gem banyak membantu. Pada waktu bersahur, saya akan blend Tripple Gem bersama kurma. Memang agak kenyang pada waktu itu. Namun saya masih ambil nasi sebagai pemberi tenaga. 



Kekuatan ibu mengandung + menyusu ini tidak sama dengan ibu-ibu lain. Jadi perlu ada tenaga tambahan. Semoga saya dapat melalui 30 hari Ramadhan dengan jayanya!





Berminat untuk mendapatkannya? 
Hubungi saya : Yusrina binti Mohamat Hata (Yus) 
Shaklee Independent Distributor ID : 818055  
SMS/WhatsApp : 019-2712601 
Emel : ibuaz.shoppe@gmail.com 


* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease *

ALL TIME FEVERET!

No Comments
* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease * 


Alhamdulillah, Performance akan sampai pada hujung minggu hadapan. Seronoknya! Set ini memang sentiasa menjadi rebutan semua pelanggan SHAKLEE apabila tiba bulan Ramadhan sehinggakan stok Performance habis di HQ. Minggu depan baru nampak bekas Performance ni. Kasihan para pelanggan saya yang budiman yang sentiasa sabar menanti.


Berminat untuk mendapatkannya pada HARGA ISTIMEWA? 
Sila hubungi saya : Yusrina binti Mohamat Hata (Yus) 
Shaklee Independent Distributor ID : 818055 
SMS/WhatsApp : 019-2712601 
Emel : ibuaz.shoppe@gmail.com
Categories: Triple Gem

Tak perlu shaker, guna apa yang ada!

No Comments

Bila ketiga-tiga canister ni ada di rumah, kesemua trio AZ memang akan teruja. Pantang nampak, pasti disuruh ibunya untuk bancuhkan buat mereka. Hish… Lagi sedap kalau buat ice blended. Yummy!

Oh ya, ada pelanggan-pelanggan yang budiman SMS kepada saya bertanya, kalau tiada shaker, boleh minum tak? Laaaa… Tentulah boleh. Tak perlulah dan dan tu nak p kedai beli shaker. Sekiranya di rumah ada bekas minuman seperti dalam gambar (itu contoh ya!), pun dah memadai. Janji air boleh masuk, tripple gem boleh masuk, kemudian boleh ditutup rapat. Cukuplah!

Ok je pakai bekas macam ni. Janganlah susahkan diri pula. Kadang2 saya tak shake pun. Kacau lama sket. Ok dah. Heee…


Seperti biasa, sebarang pertanyaan mengenai penyusuan dan produk Shaklee, boleh emel ke ibuaz.shoppe@gmail.com atau SMS/WhatsApp 0192712601.