Cuti panjang….macamana ni??

Salam..

Seminggu ni cuti! huhu… Posmen pun cuti panjang juga nih. Buat teman2 yang perlukan supplement dalam tempoh cuti ni, teman2 terpaksa buat pick up sendiri di Bangi atau Semenyih. Saya perlu memohon maaf terlebih dahulu kerana tidak dapat buat delivery kerana saya akan sedikit sibuk dengan persiapan perkahwinan adik saya (macam saya pula yg nak kawen!) Jadi saya akan berada berulang antara Bangi dan Semenyih. InsyaAllah saya akan pastikan stok mencukupi. Kalau takde, jgn risau! Teman2 saya yang lain sedia utk membantu!
Ok, smp jumpa lagi dan selamat bercuti!
~0~

Tahniah!!

Satu post khas utk kakak saya, Kak N
Ni dari keluaran Shaklee Today yg terbaru, yg smp ke peti pos (Vol 6|2010)!
Ini ialah untuk recognition Senior Coordinator!
Ya Allah, permudahkanlah segala urusanku, dan hampiriku kepada kejayaan. Amin!

Selamat Hari Raya Eidulfitri

Salam…

SELAMAT HARI RAYA EIDULFITRI!
Dah raya kedua baru nak ucap.. hahahhaaa.. Minta maaf ye. Cik Yut balik kg tak bawa laptop. Mmg nak cuti dari online sepanjang minggu. Tapi hari ni kebetulan berada di rumah abg ipar, Abg Long. Jadi menggunakan kesempatan yang ada sementara menanti juadah lain.. (ok, mode byk makan, perut makin bulat!!!)
Ok, jaga diri dan kesihatan kalian. Mungkin lepas raya ni, kalian boleh dapatkan LECITHIN pula utk daparkan balik figura yg hilang itu.. >_< Kalian boleh tgk balik entry sebelum ni mengenai Lecithin.
Selamat menjamu selera dan berhati2 di jalanraya!
Sampai jumpa lagi!