Kuatkan imuniti anda!

24/04/2020 admin 0

Sebagai pengamal suplemen, aku bukan sejenis yang akan membabi buta nak makan suplemen ikut apa orang kata dan suruh. Dah menjadi kebiasaan aku untuk ambil […]

No Picture

Promosi ESP dan Vita C kembali

05/09/2016 CikYut 0

Bismillah.Alhamdulillah.Alhamdulillah.Alhamdulillah.Promosi ESP dan Vita C kembali lagi.Para peminat ESP dan Vita C memang akan suka dengan promosi ini.Jangan lepaskan peluang tau!Ohya..Saya lupa nak update berat […]

No Picture

Terapi Pagi CikYut

13/05/2016 CikYut 0

Dah lama pasang UniFi. Tapi jarang sangat nak tengok apa channel yang ada. Anak-anak selalu tengok rancangan Running Man. Tak lama kemudian, ibu pun terjebak. […]

No Picture

Tonik paling MELETOP, VIVIX!

04/02/2015 CikYut 0

Bukan main lagi tajuknya kan? Hahaha… Tapi itulah hakikatnya. VIVIX memang BEST dan MELETOP! Ok, saya bukan nak cakap pasal vivix sebenarnya. Saya nak cakap […]

No Picture

Shaklee bantu pesakit Psoriasis

06/01/2015 CikYut 0

Alhamdulillah. Setelah hampir 7 tahun bersama Shaklee, saya berasa sangat selesa dan gembira. Pada ketika ini, tahap psoriasis saya adalah terkawal. Kenapa saya rasa selesa? […]