Kesihatan bermula dari rumah

Vivix

Satu untuk SEMUA

Posted by on Dec 2, 2017 in Promosi Bulanan, Vivix | 0 comments

Satu untuk SEMUA

Alhamdulillah. Disember 2017 dimulakan dengan pengumuman promosi yang sangat BEST dan OHSEM! Dah lama juga Shaklee tak buat promosi macam ni. . . BEST sangat kan? Ada dua promosi plak tu. . Pertama : Beli 7 pada harga 6 botol (hihihi… kata omputih, Buy 6, FREE 1) Kedua : Beli 2 botol, dapat potongan 5% . Giler lah. . Kalau korang belum jadi MEMBER Shaklee, boleh cepat-cepat REGISTER dan grab peluang ni. Terus dapat beli harga AHLI, dapat beli macam dalam promosi. Dan yang paling BEST...

Read More

Shaklee’s Top 10

Posted by on May 4, 2017 in ESP, Jurnal Kesihatan, Vivix | 0 comments

Bismillahirrahmanirrahim.   Tanpa perlu Shaklee senaraikan apakah produk Shaklee paling NGETOP, rasanya ramai yang dah tahu. Ish… Kalau korang tak tahu, maksudnya masih belum femes la Shaklee ni.   Yup. Produk paling TOP di Shaklee ialah Vivix. Botolnya kecil aje kalau korang tak pernah tengok. Bak kata pepatah, kecil-kecil cili padi, walaupun kecil tetap berapi.   Berikut ialah Carta Top 10 Shaklee.   Perati bebaik. Tu dia Miss Cantik Kebabom, Cik Vivix. Mengikut...

Read More

Terapi Pagi CikYut

Posted by on May 13, 2016 in B-Complex, Kecantikan, Vitamin C, Vivix | 0 comments

Dah lama pasang UniFi. Tapi jarang sangat nak tengok apa channel yang ada. Anak-anak selalu tengok rancangan Running Man. Tak lama kemudian, ibu pun terjebak. Kalau anda pengguna UniFi/HyppTv, buka channel 601. Boleh ulang tengok kalau terlepas siaran. Sekarang ibu addict dengan rancangan ni. ‘Get It Beauty’ Mencari tips kecantikan dan solekan secara natural. Tips dalaman boleh cuba Vivix, Vita C dan Bcomplex!...

Read More

Awet muda dengan VIVIX

Posted by on Jul 26, 2015 in Vivix | 0 comments

Salah satu fungsi vivix ialah mengekalkan keremajaan kulit. Atau ayat lainnya awet muda. Buat yang belum mencuba dan merasai vivix, bulan ni lah masanya. Promosi vivix belum lagi berakhir, dapatkan segera ya.    ...

Read More

Mengapa PERLU consume ESP?

Posted by on Feb 27, 2015 in Collagen Powder, ESP, Vivix | 0 comments

Sekiranya anda sentiasa bersama saya, pasti sudah tahu yang saya sangat sukakan ESP. Sejak consume ESP pada 2008, ia antara yang wajib ada dalam diet seharian saya. Selain dari ESP, saya juga consume Vivix dan SCP. Sekarang Azmie tidak menyusu badan, maka saya sudah memulakan rutin yang baru. Soalan yang sering saya terima ialah  “Perlukah consume ESP lagi walaupun sudah consume Vivix atau collagen?“ Saya suka menggunakan analogi batu-bata. Seperti dalam gambar. Batu-bata...

Read More

Tonik paling MELETOP, VIVIX!

Posted by on Feb 4, 2015 in Jurnal Kesihatan, Jurnal Psoriasis, Kulit, Vitamin C, Vivix | 0 comments

Bukan main lagi tajuknya kan? Hahaha… Tapi itulah hakikatnya. VIVIX memang BEST dan MELETOP! Ok, saya bukan nak cakap pasal vivix sebenarnya. Saya nak cakap pasal diri saya yang dah mula consume vivix. Ok, hari ini sudah hari ke sembilan. Pasti ada yang tahu apa perubahan yang saya dah rasa. Sebelum saya cerita pasal perubahan. Saya nak list dulu apa masalah yang ada pada diri saya. Saya memang dah consume Shaklee sejak 2008. Tapi apabila mengandung dan menyusukan, ada beberapa produk...

Read More