Dari sebotol GLA COMPLEX

Semasa sesi TTT dulu, saya sempat berborak dengan seorang Master. Beliau ialah Master KC Chan. Saya bertanyakan kepada beliau, bagaimana permulaan perjalanannya di dalam Shaklee. Beliau pula dengan rendah diri berkongsi kisah itu.

Kata beliau, isterinya sudah menceburkan diri dalam satu MLM lain sebelum mereka bertemu Shaklee. Dan sudah berjaya di dalam MLM itu. Namun isterinya ada satu masalah kesihatan iaitu ketidakseimbangan hormon yang menyebabkan pusingan mensus yang tidak menentu. Ditambah dengan period pain.


Isterinya telah diperkenalkan dengan GLA Complex oleh seorang Master (saya yang lupa dia sebut nama siapa). Penggunaan secara konsisten dengan GLA Complex telah memberikan hasil yang sangat memuaskan. Segala masalah yang dihadapi oleh isteri Master KC Chan kini tiada lagi. Dan beliau bersama isteri terus jatuh cinta kepada produk Shaklee dan membantu lebih ramai orang untuk merasai sendiri kebaikan produk ini.

Atas usaha mereka ini, mereka kini berada di puncak kejayaan. Namun mereka tidak jemu dan tidak pernah berhenti untuk membantu insan lain, dalam mencapai kesihatan dan kehidupan yang lebih baik. Adakah anda berminat untuk mengetahui produk Shaklee dengan lebih lanjut?
Hubungi saya segera! 
CikYut 019-2712601

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.