Kesihatan bermula dari rumah

Dari yang kecil, beli yang besar

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease * 


Rakan saya yang seorang ni, Cik Ciput Bob sedang sibuk dengan tugasannya. Sejak naik kerja lepas berpantang, ada saja tugasan luar pejabat. Syukur, beliau dah memulakan aktiviti mengumpul stoknya. Ya, beliau perlu kumpul stok sebanyaknya atas tuntutan kerjanya. Minggu lepas ke Sarawak. Pulang saja dari Sarawak, rehat sehari dua terbangpula ke Terengganu. Fuuuuh… Penat bukan?


Alhamdulillah, beliau sudah consume Set 3M sejak dari berpantang lagi.  Dan payudaranya sentiasa full (Alhamdulillah) dan beliau juga komen yang beliau kurang penat! 


Cuba lihat stok EBMnya lepas habis berpantang





Tak lama lepas tu, beliau menambah satu lagi gadjet di dalam rumahnya!



Tahniah Cik Ifa!

Pernah sekali saya call Ifa untuk bertanya khabar. Katanya payudaranya sedang membengkak. Saya terpaksa minta Ifa untuk kurangkan pengambilan alfalfa dan kurangkan sesi mengepamnya. Biarkan si comel Mia yang melakukan sedutan! hehehehe… Sampai macam tu sekali!



Si Bambam Mia!


Dengan situasi kerja Ifa sekarang, memang perlu stok sebegini rupa. Kalau profession seperti saya, mmm… Memang tak perlu, sbb saya kerja 8am hingga 5pm. Jarang sangat bertugas di luar pejabat. Tinggal nak pam atau tidak sahaja.

Macamana? Ibu-ibu mahu cuba? Sebarang pertanyaan dan konsultansi boleh diajukan melalui email di ibuaz.shoppe[@]gmail.com atau SMS/WhatsApp 019-2712601.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *