Hai orang Sipitang, mahu jadi ahli Shaklee?

Hai orang Sipitang, mahu jadi ahli Shaklee? – Alhamdulillah, selepas 4 tahun bersma Shaklee, tim AZ Network kini telah mempunyai rangkaian di seluruh negara. Kami telah mempunyai wakil dari Sabah dan Sarawak. Namun permintaan yang tinggi di Sabah dan Sarawak, menyebabkan kami perlu lebih ramai lagi wakil di sana.


InsyaAllah, 6hb Disember nanti saya akan berada di Sipitang untuk bertemu dan membuat perkongsian bersama susur galur di sana. Pertama kali akan menjejakkan kaki ke daerah ini. Hati sangat teruja. Ini adalah kali kedua saya turun ke Sabah, tetapi kali pertama ke Sipitang. Saya mahu berkongsi mengenai kesihatan diri dengan orang-orang Sipitang.


Sekiranya anda berada di Sabah, khususnya di Sipitang dan sedang menggunakan produk Shaklee tetapi masih belum mendaftar, ini ialah masanya. Rugi benar sekiranya anda telah menggunakan tetapi belum menjadi ahli. Permintaan yang tinggi di Sabah dan masih belum ramai yang menjadi pengedar di sana. 


Tak kira sama ada anda ingin menjana pendapatan melalui Shaklee secara part time, atau full time. Tak kisah sama ada anda adalah seorang suri rumah atau seorang pelajar yang memerlukan duit poket semasa sedang belajar, anda masih boleh menjana pendapatan. Kami akan bantu anda dan bisnes anda berkembang dengan jalinan yang telah sedia ada di sana.


Tahukah anda bahawa kebanyakan ahli tim kami ialah surirumah yang menjana pendapatan dari rumah dan juga pelajar-pelajar yang masih belajar di IPT? Ya, tiada yang mustahil. Yang penting anda berusaha untuk melakukannya.Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.