Kanser prostat disebabkan oleh Vitamin E?

Dalam post tempohari, saya belum lagi berkongsi sepenuhnya mengenai Vitamin E Shaklee. Sebenarnya, pengambilam vitamin jenis sintetik dan berlebihan mampu memudaratkan. Organ yang paling terjejas pastinya buah pinggang. Buah pinggang yang berfungsi untuk menapis dan mencuci bendalir dalam badan pasti tidak mampu menampung kebanjiran vitamin yang masuk sekiranya ia dimakan secara berlebihan. Pastinya buah pinggang perlu bekerja keras dan seteerusnya ini boleh merosakkan buah pinggang kita. 

Penerangan lanjut mengenai Vitamin E Shaklee, saya petik dari blog Kak N

Berdasarkan pembacaannya dari buku Dr Bruce Miller, kita perlu tahu apakah ciri-ciri vitamin yang selama untuk kesan jangka pendek dan kesan jangka panjang. Dari buku itu,


Dan yang paling penting, perlu tahu KEPENTINGAN LABEL PADA BOTOL
Dari pembacaan di atas, Vitamin E Shaklee menepati keperluan dan kehendak tubuh manusia. Memilih yang semulajadi dan selamat merupakan keutamaan saya. Vitamin yang dibuat secara kimia amat sukar untuk diserap oleh badan. Lambakan vitamin inilah yang menyebabkan toksik yang berlebihan dan seterusnya memberi kemudaratan.


Pilihan di tangan anda! Boleh email kepada saya di ibuaz.shoppe[@]gmail.com atau sms kan kepada saya 019-2712601 untuk konsultasi percuma.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.