Kesihatan bermula dari rumah

Kurus secara sihat dengan Shaklee

La ni, ramai dok bising. Saya gemuk la. Saya tembamlah. Kadang, kita suggest suh p gym ke, workout sikit ke tak mau. Nah, saya nak suggest cara untuk kurus dengan Shaklee. 

Mula-mula, anda kena faham dulu KONSEP KECANTIKAN. Cantik bukan sekadar muka yang comel lote tu. Cantik terdiri daripada fizikal tubuh badan yang sihat, berat badan yang ideal dan unggul, dan jua mental yang cerdas dan cergas.

Bayangkan si A tu muka comel, badan pun just nice, tapi perangai…. Cakap dengan orang kasar, bertempik bagai. Cantik ke tu? Selalu orang akan cakap kan, ‘Muka je cantik, tapi perangai macam setan!’ Dah hilang nilai kecantikan si A tu. Jadi, perlulah ketiga-tiga elemen ini cantik secara seiring.

Untuk kurus, biasanya saya akan suggest CINCH SHAKE MIX.

KEISTIMEWAAN Cinch Shake Mix.
Ia menghalang kehilangan otot,
Melindungi metabolisma,
Dan meningkatkan kehilangan lemak tanpa kesan yo-yo diet

Tambahkan CINCH ENERGY TEA MIX

Teh yang dibuat secara eksklusif dengan camputan teh hijau dan roibos merah dan putih. Membantu dalam meningkatkan metabolisma. Ia merupakan penggalak tenaga (booster) dan juga tinggi dalam antioksidan. Sangat sedap diminum panas dan sejuk disertakan dengan sedikit perahan lemon.


Tambahkan lagi PHYTOCOL-ST ke dalam senarai.

Phytocol-ST membantu menurunkan kolesterol secara semulajadi. Ini kerana satu tablet Phytocol-ST membekalkan 2000mg fitosterol tumbuhan. Fitosterol tumbuhan telah dibuktikan secara klinikal dalam lebih dari 80 kajian dapat menurunkan kolesterol LDL. 

Selain dari TIGA produk di atas, antara produk lain yang boleh dimasukkan ke dalam set slim anda ialah :
Alfalfa Complex
Lecithin
OmegaGuard
Herblax
DTX Complex

Ada satu produk yang saya belum cuba. Dan ia dikatakan mampu mencuci bersih usus kita sehingga keluar cacing jahat. mmm… Mungkin saya perlu cuba produk itu!


Berminat untuk mendapatkan Set Kurus Shaklee? 
Hubungi saya segera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *