Kesihatan bermula dari rumah

Lega… Hilang rasa lenguh!

Posted by on Apr 2, 2014 in Advance Joint Health, OmegaGuard, Ostoematrix | 0 comments

Bismillah.

Bila duduk rumah, jadi WAHM selama 5 bulan ni… Memang sangat berbeza dengan waktu pergi bekerja. Masa bekerja, masih punya waktu untuk lelap sebentar. Ada waktu untuk borak-borak. Tapi bila jadi WAHM… Rasa tak menang tangan. Banyak perkara pelu dibuat, banyak perkara perlu diselesaikan.

Bila dah buat kerja tak henti-henti, mulalah. Rasa lenguh kat kaki. Lenguh kat leher. Lenguh sendi tu, sendi ni… Kadang-kadang ada rasa nak dipatah-patahkan aje kaki ni. Uhuhuhu…..

Sebelum ini, memang sudah consume OSTEMATRIX dan OMEGAGUARD. Alhamdulillah. Terasa perbezaannya. Gandingan mantap ini, bertambah mantap lagi apabila ditambah dengan ADVANCED JOINT HEALTH TABLET. Memang best sangat-sangat!

Makcik saya pun suka benar dengan kombinasi ini. Beliau mengalami sakit lutut. Selepas mengambil set ini, sakit itu berkurangan. Alhamdulillah. Gembira mendengarnya.

Anda ada rasa lenguh-lenguh seperti saya? Dapatkan set ini dengan segera!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *