Menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan modal serendah RM75 *

Saya pasti ramai ibu yang bercita-cita nak duduk rumah, jaga anak dan waktu yang sama mempunyai pendapatan sampingan yang boleh membantu ekonomi rumahtangga. Saya mengimpikan saat itu sejak saya mengandungkan Nasa lagi. Maka kerana itu juga saya mengambil cuti tanpa gaji dan menjalankan biz Shaklee bersama team Euphoria saya. Alhamdulillah kini ia menjadi kenyataan. Pendapatan Shaklee benar-benar membantu saya membayar semua keperluan komitmen saya beserta elaun untuk emak saya selain berzakat dan sedekah.

Apa uniknya Shaklee dan kenapa saya memilih Shaklee?

1. Shaklee adalah syarikat vitamin yang telah lama berada dalam pasaran. Produknya yang asli dan semulajadi benar-benar menawan hati saya ditambah ia memberi kesan yang hebat pada taraf kesihatan saya dan keluarga.

2. Ia antara syarikat MLM yang adil. Once dah bergelar pemimpin [ bermula tahap Supervisor] bermakna kita dah break dari upline kita. Oleh kerana Shaklee tidak mengamalkan skim piramid maka bonus kita dibayar mengikut usaha yang kita letakkan. Dalam Shaklee pendapatan kita boleh melebihi pendapatan upline apabila kita berusaha dengan lebih baik. Bukan sahaja pendapatan, malah kita mampu melangkaui pangkat upline kita sekiranya kita rajin berusaha.

3. Bonus dibayar tidak melalui upline atau mereka yang sponsor kita tetapi ianya langsung dari syarikat. Bonus juga diberi dalam bentuk tunai. Tidak perlu downline untuk mendapat bonus dari syarikat.

4. Harga produknya sangat berpatutan dan setanding dengan kualiti yang kita bayar. Produk asli dan semulajadi terbukti apabila tiada silikan gel di dalam botol vitamin Shaklee.

Anda mahu menyertai kumpulan perniagaan Euphoria?

Apa kelebihan daftar menjadi ahli Shaklee @ Euphoria Shaklee?

1. Anda dapat menikmati keistimewaan iaitu dapat membeli Euphoria Trial pack dengan penjimatan RM10 dari harga biasa.

2. Anda boleh membeli produk FullPack dengan harga ahli serta MENIKMATI ganjaran dalam bentuk point seterusnya boleh dikumpul dalam masa sebulan dan jika layak akan menerima bonus tunai dari Syarikat.

3. Shaklee menawarkan 3 C: Cash, Car & Convention. Saya dan ramai Euphoria dah menikmati kelebihan ini.

4. Anda boleh menjadikan Shaklee sebagai salah satu sumber untuk menjana pendapatan sampingan sehingga 5 angka dan tiada yang mustahil.

5. Kami memberikan training tertutup sekiranya anda berminat menjadikan Shaklee sebagai sumber pendapatan sampingan anda.

6. Modal serendah RM75 untuk pendaftaran ahli. [RM85 bagi Sabah Sarawak].

Sekiranya berminat sila pm saya. Saya mencari wakil Shaklee untuk setiap daerah dalam Malaysia 🙂

Ini bukannya SGM ya, ini adalah seminar tertutup kami. Seminar kami adalah baby- friendly sebab pada saya kita mencari rezeki demi anak dan keluarga tersayang.
Apa kata salah seorang peserta Seminar kami?
>>> “Pengalaman saya?. Secara jujurnya… seminar tak rasmi pertama tahun lepas (dec 2010) dan seminar kedua (may 2011).. telah membantu saya secara tak langsung utk income STABIL 5 angka sebulan….kalau kiyosaki kata dia pergi course $385 dpt income 2juta.. hmm so saya register course RM120 ni sbb nak dpt income stabil at least 100k/mthly.. aci takk…. hehhe

Anda bagaimana? Mahu mengubah nasib anda? Jom sertai kami di Euphoria !!!!

Jika anda berminat, boleh emailkan kepada saya di ibuaz.shoppe@gmail.com untuk maklumat lebih lanjut bagaimana hendak menyertai Euphoria Shaklee.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.