Milk booster : Masih hebatkah fenomenanya?

Bermula penghujung 2008, fenomena milk booster telah melanda dunia keibubapaan. Ok lebih kepada dunia ibu-ibu sebab ibu-ibu yang menyusukan si kecil. Tapi ada gak bapa-bapa yang sibuk bantu isteri mereka mencari milk booster. Begitu prihatin bapa-bapa ni

Set penyusuan Shaklee menjadi fenomena yang tiada terhalang lagi. Ia menjadi rakan baik kepada ibu-ibu yang memerlukannya. Ia menjadi musuh kepada segelintir pakar laktasi yang menidakkan kehadirannya. Semacam taboo plak milk booster ni.


Sebelum tu, untuk mereka yang terlupa, set penyusuan Shaklee yang mana yang kebabom ketika itu.
Oh, jangan lupakan best seller product, iaitu ESP!!Lain-lain set yang ada ialah SET 3M.


Ok. tak kisahla apa set penyusuan yang dicadangkan, ia sebenarmya telah banyak membantu ibu-ibu dalam menjayakan penyusuan mereka. Pakar laktasi pula memandang serong dengan kehadiran set-set ini kerana mereka takut ibu-ibu tidak mahu kembali kepada konsep asas penyusuan. Itu yang mereka paling takut. Padahal, pengedar-pengedar pada ketika itu telah diajar mengenai konsep asas penyusuan.

Sekarang terdapat banyak jenama milk booster di pasaran. Malah, ada pakar laktasi sendiri telah mengeluarkan jenama milk booster mereka. Masing-masing juga claim produk mereka boleh membantu menambahkan susu badan. ok, Cik Yut nak gelak je sekarang.

Walau terdapat banyak jenama milk booster, set penyusuan Shaklee tetap menjadi pilihan ramai. Tetap No 1! Ini kerana set penyusuan ini tidak hanya membantu menambahkan penghasilan dan pengeluaran susu ibu bahkan memberi nilai tambah kepada kesihatan para ibu. All in one!

Dan kerana set penyusuan itulah, Shaklee semakin berkembang dan boombastik di Malaysia. So, kalau ada yang sedang tercari-cari milk booster, anda tak perlu ragu-ragu lagi dengan set penyusuan Shaklee. Dan kalau ada yang mahu mencari pendapatan tambahan, anda juga tidak perlu ragu-ragu lagi dengan Shaklee.


*************************

Perunding Vitamin Anda : 
Yusrina binti Mohamat Hata (Lovelies Group)
Shaklee ID [ No : 818055]
Contact No : 019-2712601
Email : ibuaz.shoppe@gmail.com
Blog: http://www.sihat2u.com/
Like my Fanpage: https://https://www.facebook.com/Sihat2u

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.