NUTRIFERON : Perisai terbaik!

Penghidap Psoriasis seperti saya sememangnya akan sentiasa berada di dalam keadaan yang rendah imuniti. Mudah untuk dijangkiti selsema, batuk dan demam. Walaupun telah mengambil Vitamin C, namun ia masih belum mencukupi untuk saya. Kalau saya dapat ambil bacaan imuniti, senanglah juga untuk dipantau. Ini ikut rasa badan saja.

Apa tambahannya selain dari Vitamin C?
Kenapa saya katakan ia TERBAIK?
Menguatkan sistem imun dalam 3 hari  ia adalah satu-satunya interferon semulajadi di dunia. kajian telah menunjukkan bahawa interferon mampu untuk merangsang dan meningkatkan keseluruhan sistem imun badan dengan menghubungi pembunuh semulajadi dalam badan untuk tindakan: T-sel, B-sel, dan macrophage.
Melawan kanser dan tumor  interferon semulajadi mengandungi polisakarida aktif yang merangsang dan mengaktifkan immunoglobulin untuk melawan tumor dan sel-sel kanser. Juga, ia boleh mengurangkan ketidakselesaan semasa rawatan kemoterapi.
Melindungi terhadap influenza  ia mengimbangi reponses imun alahan alam sekitar dan pencemaran udara, berkesan melindungi kemudaratan oleh pelbagai virus, mikrob, yang termasuk demam, selsema, alahan, keradangan dan influenza.
Meringankan tekanan dan kelesuan 
membantu mengatasi  kelesuan yang disebabkan oleh kebimbangan, tekanan, keletihan, dan gaya hidup aktif.
Kelewatan Penuaan 
formula unik Nutriferon merangsang pengeluaran macrophage dalam usaha untuk mengurangkan radikal bebas, virus dan kuman pesat. Oleh itu, sel-sel menjadi lebih sihat.
Mengurangkan jangkitan pesakit Hepatitis B & C  keberkesanan Nutriferon dalam memerangi virus boleh mengurangkan jangkitan dan mengurangkan sebarang ketidakselesaan, misalnya, kembung, mual, dan lain-lain muntah pesakit Hepatitis B dan C.
Meningkatkan Menopaus  Membantu masalah yang timbul kerana menopaus seperti darah tinggi, kolestrol tinggi, peredaran darah dan pelbagai masalah lain.
Membantu masalah PMS 
Terbukti secara klinikal untuk meningkatkan gejala-gejala yang disebabkan oleh ketidakseimbangan endokrin sistem iaitu menstrual cramps, sakit-sakit belakang, tender breasts, jerawat, keresahan, masalah tidak dapat tidur dan mood swing.
Eh, boleh ke ibu yang menyusukan ambil NUTRIFERON??

BOLEH!!

Tiada masalah. Dalam si ibu mahu meningkatkan imuniti badannya, si kecil juga akan mendapat manfaat yang sama! 
Berminat untuk mendapatkannya pada HARGA ISTIMEWA? 
Hubungi saya : Yusrina binti Mohamat Hata (Yus) 
Shaklee Independent Distributor ID : 818055 
SMS/WhatsApp : 019-2712601 
Emel : ibuaz.shoppe@gmail.com 
* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease *

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.