Covid-19 dan Interferon

31/03/2020 admin 0

Saya bawakan hasil tulisan seorang kawan… INTERFERON – ” WONDER DRUG” YANG BOLEH MERAWAT COVID19 ? Tadi abang joe ada terbaca status kawan yang baru […]

13/28 : PKP

30/03/2020 admin 0

Punyalah bercinta nak update blog. Sebab nak kena berebut laptop dengan anak-anak… hahaha…. Assalamualaikum wbt.Selamat pagi. Iktibar dari PKP / lockdown / berkurung di seluruh […]

Welcoming Ramadhan!

15/03/2020 admin 0

Ok.. bukanlah kata ada produk ni baru kena welcome the holy month, Ramadhan eh.. korang jangan nak salah tafsir plak… Ni pun salah satu persiapan […]

Apa yang MENARIK di bulan MAC?

12/03/2020 admin 0

Bagi para pemimpin Shaklee yang telah menghadiri Business Leader National Convention pada 22 Februari yang lepas, mereka sudah mengetahui apa yang bakal berlaku pada bulan […]

Bawa bekal ke pejabat

26/02/2020 admin 0

Bila tulis pejabat tu, bayangannya ialah pejabat yang ada meja dan kerusi, dan ada teman sekerja… Tapi pejabat aku dah tentulah bukan macam tu… Aku […]