YOUTH : Set Penjagaan Kulit yang baru dari Shaklee

No Comments

4/365

.

.

Produk penjagaan kulit wajah yang baru ini sebenarnya telah dilancarkan di US pada 11 Ogos 2017 oleh Shaklee Corporation. Rangkaian penjagaan ini telah melalui ujikaji selama 8 tahun sebelum ia diyakini selamat, berkesan dan mesra alam untuk dipasarkan ke seluruh dunia.

.

Keseluruhan Advanced Anti-Aging Regimen direka bentuk untuk bekerjasama, untuk meningkatkan tekstur kulit, cahaya, dan ketegasan kulit, dan mengurangkan penampilan kedutan.

Dirumuskan dengan bahan-bahan anti-penuaan aktif dalam setiap produk dalam rangkaian, YOUTH menyediakan manfaat rawatan dalam empat langkah mudah.

100% wanita mempunyai kulit yang lebih muda dan 2/3 mengalihkan usia kulit mereka menjadi satu dekad yang lebih muda.

Bermula hari ini.

.

Advanced Anti-Aging Regimen termasuk:

Langkah 1: Pembersih Minyak Gel Berkilau – 3-dalam-1, pembersih pH-seimbang tanpa sabun. Perlahan-lahan menggilap, membersihkan dan menyediakan kulit anda.

.

Langkah 2: Menyempurnakan Kulit Toner – Membebaskan kulit anda dari sel-sel kusam dan pencemaran alam sekitar. Mengelupas, hidrat dan menyuburkan untuk mencerahkan kulit.

.

Langkah 3: Serum Pengaktifan YOUTH – 10X bertindak aktif untuk menyediakan langkah regenerasi kritikal. Membaiki kulit pada tahap sel untuk cahaya dan keremajaan yang unggul.

 

.

Langkah 4 Hari: Moisturizer Mineral Pertahanan Umur – Zink oksida yang berasal dari alam semulajadi memberikan perlindungan SPA 30 Spektromektomi UVA / UVB yang tidak bebas. Vitamin dan botani melembapkan kulit anda dan memperbaiki nada kulit.

.

Langkah 4 Malam: Advanced Renewal Night Cream – Krim pembaikan malam yang disasarkan ini menyokong proses pembaharuan sel kulit anda. Campuran botani proprietari membantu pengeluaran kolagen dan elastin untuk menjadikan kulit kelihatan lebih muda, licin, dan lebih bercahaya.

.

Produk rangkaian YOUTH semua 100% dari tumbuhan, bebas penyeksaan kejam dan tiada gluten. Setiap produk YOUTH mengandungi bekalan selama 60 hari.

.

Dapatkan SEGERA set rangkaian anda. Ia akan dilancarkan pada Februari 2018 ini!

Categories: Jurnal Kesihatan

New comeback

No Comments

3/365

Ni dia. Produk ni sebenarnya dah masuk ke pasaran Malaysia pada Jun 2013. Namanya CoQ Health Plus. Selepas setahun penjualannya, Shaklee bercadang untuk membuat formulasi baru. Seperti biasa, bila melibatkan formulasi baru ni, segala paperwork kena buat, maka nak tunggu kelulusan pun akan makan masa.

.

Sekarang selepas hampir 2 tahun hilang dari pasaran, ia kembali dengan formula yang lebih hebat dan mantap! Sebelum ni, ia hanya ada 28mg Coenzim Q10, tapi kali ni mengandungi 100mg Coenzim Q10. Ditambah pula dengan resveratrol dan tocopherol yang ada dalam vivix tu!! Dan nama barunya ialah CoQ-Trol Plus.

.

.

Manfaat yang diperoleh dari CoQ-Trol Plus ni :

  1. Saaaangat bagus untuk kesihatan jantung
  2. Meningkatkan tenaga
  3. Sebagai sunblock
  4. Membantu dalam peredaran darah yang lebih baik

 

Banyakkan manfaatnya. Tu baru letak EMPAT. Ada lagi manafaat CoQ-Trol Plus ni. Untuk ahli, harganya ialah RM126.14, dan harga jualannya ialah RM157.68.

.

Jangan lepaskan peluang ni untuk merasai sendiri kehebatan produk baru ni )tak la berapa baru…). Hubungi saya segera ya!

.

 

Categories: CoQ10

OmegaGuard dan Psoriasis

No Comments

2/365

Bulan ni bulan OmegaGuard. Memang syok sangatla. Walaupun promosi Vivix bulan lepas, sakan yang membeli, tapi untuk Saya, OmegaGuard memang mengujakan.

.

.

OmegaGuard saaaangat membantu buat pesakit Psoriasis. Bantu kurangkan keradangan dan bantu kurangkan kemerahan.

.

Memang syok sangatla kan. Jangan lepaskan peluang ni, sekiranya anda merupakan salah seorang pesakit Psoriasis.

.

 

Categories: OmegaGuard, Promosi Bulanan Tags: Tags: ,