No Picture

Yakin terhadap diri!

15/11/2011 CikYut 0

Alhamdulillah. Setiap 14hb saya tidak perlu mengeluh lagi. Ada la sedikit imbuhan buat diri dan anak-anak sehingga ke hujung bulan. Saya bersyukur dapat berkongsi kebaikan […]

No Picture

Keperluan atau kehendak?

09/11/2011 CikYut 2

Setiap ibu bercita-cita untuk menyusukan bayi mereka. Kalau boleh, kalau dapat sehingga si kecil berusia dua tahun. Malah ada yang bercita-cia untuk menyusukan si kecil […]

No Picture

Ukur baju di badan sendiri

07/11/2011 CikYut 0

Apabila diri telah disahkan mengandung, macam-macam yang berlegar di dalam kepala saya. Apa yang patut saya makan? Boleh ke saya makan makanan kegemaran saya lagi? […]

No Picture

Selamat Hari Raya EidulAdha

06/11/2011 CikYut 0

Salam EidulAdha! Ingat dah buat auto-post. Rupanya takde post pun… Bersabar ajelah. Seperti biasa, bila hari raya, tak kisah la Aidilfitri ka, AidilAdha ka, kita […]

No Picture

Set D ialah Set GOLD!

05/11/2011 CikYut 0

Bulan ini ialah Bulan Kesihatan Kulit. Oleh itu, saya mahu UP kan semula Set D! Kenali apa yang terkandung di dalam Set D, B Complex […]