Kesihatan bermula dari rumah

Produk hot sepanjang masa!

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease * 

ESP memang pilihan ramai…pilihan ibu-ibu mengandung dan menyusu…..ESP diambil bersama SET B + OSTEMATIX….3M…Testimoni pengguna-pengguna yang telah mengambil produk terlaris ini….
Jom kita baca testimoni mereka….

TESTIMONI 1 : Adeline
ESP Terbaik!!
Produk makanan tambahan yang paling laris.Saya telah mencuba sendiri..Alhamdullilah..Bertenaga Walaupun Mengandung. Boley melakukan Kerja Rumah Tanpa Rasa penat~~ Mula2 Tak Perasan..Bila pikir2 balik..minggu lepas nak kemas rumah bukan main penat dgn pinggang yg sakit..tp setelah consume ESP dlm seminggu ni..Alhamdulillah..Mengemas+Memasak+Menyidai+Mengemop+Menyental takde pulak sakit2..Mari2 Rakan2 Jum Beli ESP!!!
TESTIMONI 2 :
Just utk share.kegembiraan saya…bleeding selama 6 bulan amat menakutkan saya..berkali2 jumpa doktor dan wat test Paepsmear..result Ok..negative dr kanser. tp darah tetap keluar sehingga nak solat pun terpaksa cuci dan tukar semua..sangat menguji kesabaran saya. Rupanya hormon saya tk stabil. Doktor gomen suggestkan utk saya cari suplement seperti EPO atau seumpamanya.
Dalam masa yang sama saya mengidap ekzema yang menyebabkan lepuh kedua tapak tanga dan kaki …boleh saya katakan 2011..dugaan bagi saya..kerja terjejas sebab selalu MC, buat kerja rumah terpaksa pakai sarung tangan begitu juga dekat ofis..sebab kulit mengering dan merekah…lepas tu berdarah..sakitnya Allah sahaja yang tahu..(nasib boss sporting support beli glove buat stok)badan pun lemah lesu..Suatu hari saya terbaca pasal Shakleee dari (Cery MamaFaiz ) lama juga ingin mencuba..akhinya tergerak juga hati utk try..tk kisah dah pasal harga..sebb kesihatan lebih utama..sama juga nilainya dgn beli shaklee..
Saya cuba GLA + Meal shake + ESP + Nutriferon ..Alhamdulilah gerak hati saya benar..Allah dh tunjukan jalan utk selesaikan masalah saya..FREE dari bleeding dan ekzema semakin hilang …hanya tinggal..parut2 sahaja..syukran Ya Allah.dan terima kasih Shaklee.
Testimoni 3: Pn Nurul
I am so damn in love with shaklee.. Lg2 esp.. Stat ambk hari ahad,mlm.. Pg ni hari selasa pam pada 9am dpt 9oz.. 4oz sblh.. Biasa nak dpt 4oz pn pam kiri kanan.. Thanks a lot 2 my beloved esp.. Syukur pd tuhan yg mengizinkannya. Bertambah rezeki my baby Aira.. Ibu sanggup lakukan ape saja demimu syg…
Testimoni 4 : Siti Nawwal
nak share psl ESP n zinc.lepas sebulan amik ESP, dapat rasakan perubahan ketara. selain drp susu badan yg alhamdulillah meriah, hari ni ms nak pakai stokin terperasan yg tapak kaki halus mulus.kalo tak sebelum ni merekah n sgt kasar, sapu losyen tiap2 mlm pun takde effect.sy rs ESP yg mbantu memulihkan kulit kaki sbb protein menggalakkan pertumbuhan sel2 baru kan? phtu zinc plk, mkn dlm set berpantang ms bpntg aritu.sy ni ade mslh kelemumur yg agak teruk.ms preggy, gi wat hair treatment n pkai syampoo yg saloon tu jual.alhamdulillah dh kurang.tp lps shampoo tu habis ie ms lps bsalin, start mkn zinc.alhamdulillah xde mslh kelemumur pun.lps dh abih zinc, kelemumur jadi balik smpai berkuping2.ni nk start blk mkn zinc. harap testi sy ni dpt mbantu kwn2 lain jugak 😉
TESTIMONI 5: Akmal Barizah
“sy pun baru join..makan shaklee almost setahun..baru perasan 4 tin esp saya dh mkn..alhamdulillah sgt2 puas hati untuk kesihatan”
Kenapa begitu ramai memilih ESP..
Alhamdulillah ini antara hot produk tuk bulan ini..
1) sumber protein TERBAIK
2) Non – GMO soya
3) Tanpa kolestrol
4) Lemak min ( 1gm)
5) Instant – cepat.. xperlu dimasak..
6) Tanpa perasa tiruan, pewarna, pemanis & pengawet
TESTIMONI 6 : nur fayaddah
: alhamdulillah da 5 ari mnum esp kulit da ok skit…xgatal da…makin pulih…just tawakal…AMIN..
Syukur Alhamdulillah apabila semakin ramai yang mnggemari ESP. Sebenarnya mereka sudah mengetahui kebaikan ESP terhadap diri mereka. Anda bagaimana? Hubugi saya segera untuk mendapatkan sebarang maklumat mengenai produk hot ini. Sama ada menerusi emel ibuaz.shoppe@gmail atau melalui SMS 019-2712601

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *