Rakan baik sepanjang masa!

Rakan baik sepanjang masa – Semua orang mempunyai rakan baik. Mmm.. yang mana satu paling sedap untuk disebut? Rakan baik atau sahabat baik? Ada yang kata ia memberi deinasi yang berbeza. Bagi saya, terpulang kepada anda bagaimana anda ingin mendefinasikannya seiring dengan perkataan itu. 

Rakan baik saya ialah ESP! Sahabat baik saya pula ialah anda!
ESP telah menjadi rakan baik saya sejak 2008 dan sehingga kini ia masih setia bersama saya. (Atau saya yang masih setia bersamanya). Tanpa ESP, kehidupan saya tidak lengkap. Ada yang mengatakan saya terlalu bergantung kepada ESP. Ya, tidak dapat saya nafikan itu. Ini kerana ESP dibuat dari sumber yang Non-GMO, sedang dalam kehidupan seharian kita penuh dengan sumber yang telah diubah secara genetiknya. Ia diproses pada kadar suhu yang rendah.

Setiap 850gm (sebekas ESP) dihasilkan daripada 30kg soya dan memberikan sumber tenaga segera dan boleh bertahan lama. Saya boleh berasa kenyang sepanjang hari apabila minum secawan ESP (dengan 3 sudu besar ESP). Dan, yang paling penting sekali ialah ESP ialah satu-satunya produk yang yang menjamin penyediaan 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh manusia. Ia turut diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral.
 
Semua golongan boleh mengambil ESP. Dan dengan kandungan indeks glisemik yang rendah, iaitu 39, menjadikan ia sangat sesuai kepada penghidap kencing manis (Diabetes Mellitus). Sebab itu ia menjadi rakan baik saya, dan saya akan menjadi rakan baiknya!
 
 
Adakah anda mahu mencuba?
Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan ESP pada bulan ini!
 
Kelebihan membeli 6 bekas ESP
PERCUMA 1 bekas bernilai RM150
 PERCUMA keahlian bernilai RM65
Berpeluang membeli pada HARGA AHLI
PENJIMATAN RM174
PULANGAN TUNAI berjumlah RM36
 
Jumlah PENJIMATAN sehingga RM425
 
 
 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.