Rugi Tak Join as Shaklee Member

Bismillah.

Syukur Ya Rabb. Hanya namaMu yang meniti di bibirku sepanjang hari ini. Sehari dua ini pelbagai berita diterima. Namun ia tidak akan mematahkan semangat juangku.

Shaklee

Semakin hari, ia semakin mendapat tempat di hati penggunanya. Bukan setakat produknya yang telah membantu ramai pengguna mendapatkan kesihatan yang lebih baik, bahkan telah banyak membantu pengedar-pengedarnya mendapat pendapatan tambahan. Ada pengedar yang melakukannya secara sambilan, ada pengedar yang melakukannya secara sepenuh masa. Dari pengguna, ada ang bertukar status ke pengedar – hanya kerana mereka mempercayai produk dan syarikat ini!


Kenapa saya memilih Shaklee?

Sudah tentu kerana produknya. Kerana produknya, saya jatuh cinta kepada perniagaan ini. Kerana produknya buatkan saya telah membantu ramai orang.

Apa yang sebenarnya ditawarkan oleh Shaklee?

Dari segi produk, Shaklee menawarkan prinsip ‘Always Safe, Always Work, Always Green’. Dari segi perniagaan pula, Shaklee menawarkan 3C – Cash, Car, Convention.


Dan Alhamdulillah. Saya sudah merasa ketiga-tiga C ini. Kejayaan ini tidak akan dapat dimiliki tanpa izinNya. Dan ia tidak datang dengan sekelip mata. Untuk berjaya, pelbagai rintangan akan dilalui. Namun selagi kita FOKUS dan KONSISTEN InsyaAllah, kejayaan aka  menjadi milik kita.

Selain dari matlamat diri yang betul, anda juga perlu mempunyai mentor yang baik. Ya betul! Mentor. Anda akan dibimbing dari ZERO untuk menjadi HERO. Dan kemudian anda akan menduplikasi segala ilmu yang diberi kepada anak didik anda. Anda tidak akan dibiarkan terkapai-kapai sendirian untuk melalui laluan ke arah kejayaan anda.

Secara ringkas :

– tiada meeting di kedai kopi smp larut malam
– kelas secara online
– kelas yang diadakan ‘mesra-keluarga’
– mentor/mentee 24/7


Untuk cycle 2014/2015, Convention trip pada ialah ke Itali atau umrah Jordan. Jom cepat join untuk mendapatkan kelayakan ke trip ini!

So, macamana?
Mahu rebut peluang ini? Cepat hubungi saya. Jangan tunggu-tunggu lagi!
Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.