Kesihatan bermula dari rumah

Satu botol, tak cukup sebulan!

Satu botol, tak cukup sebulan – Apa pula yang tak cukup ni? Berebut dengan siapa pula? Itulah kalau ada barang baik kat rumah ni kan…

Sebotol OmegaGuard mempunyai 90 biji kapsul. Dalam rumah ni, ada seorang ibu dan 3 orang anak kecil yang sangat minat dengan OmegaGuard ni. Ibu dia saja, makan 3-6 biji sehari. Anak-anak makan sebiji sehari. 


Ok, jom buat kira-kira.

Ibu makan 3 biji sehari, 3 x 30 hari = 90 biji.
Anak ada 3 orang, makan sebiji sehari, 3 x 30 hari = 90 biji sehari

Jumlah OmegaGuard yang dimakan ialah 180 biji untuk sebulan.

Itu bermaksud, rumah ini perlukan 2 botol OmegaGuard untuk sebulan.


Jadi, kalau korang pun ada masalah macam ni, baiklah grab offer yang ditawarkan pada bulan ni.
MESTI rembat offer bulan ni!!

Sebab :

1. PERCUMA 1 botol dengan pembelian 6 botol OmegaGuard.
2. Ok, kalau bajet tak cukup, korang boleh rembat TWIN PACK OFFER dengan potongan 5%.


Jangan tunggu lagi. Kalau yang baru nak CUBA tu, jangan risau. Nanti saya upkan testimoni berkaitan OmegaGuard!



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *