Sekarang ia benar-benar online!

Alhamdulillah.

Shaklee Malaysia telah melancarkan sistem onlinenya yang boleh digunakan oleh semua ahli Shaklee seluruh Malaysia. Kini, Shaklee telah benar-benar menjalankan urusniaganya menerusi online!


Sekiranya pada 2009, grup Euphoria merupakan peneraju kumpulan online, kini semua SID boleh menjalankan perniagaan Shaklee mereka hanya menerusi online. Hanya login ke website yang disediakan. Pilih barangan yang dimahukan, bayar dan selesai. Pihak Shaklee Malaysia akan menguruskan penghantaran pesanan tadi ke para pelanggan.
Bukan itu sahaja, pendaftaran keahlian juga dapat dibuat menerusi online. Mahu check UV, nak buat transfer UV, nak check susur galur, semuanya dapat dilakukan menerusi online! Memang terbaik.
Ia sememangnya sangat dinanti-nanti oleh semua warga Shaklee. Dengan adanya sistem online ini, ia telah memberi nilai tambah kepada Shaklee Malaysia untuk menjadi syarikat MLM paling unggul di Malaysia! Para surirumah yang menyertai Shaklee sekarang benar-benar lega kerana mereka tidak lagi perlu bersusah payah untuk mengusung anak-anak ke branch atau HO untuk menguruskan perniagaan mereka. Walaupun dulu perniagaan online sudah dijalankan (kebanyakkannya menerusi emel) tapi kini ia benar-benar online!

Mencari pendapatan tambahan seakan menjadi fenomena pada masa sekarang. Namun, pastikan anda benar-benar studi marketing plan yang di bawa oleh sesebuah syarikat itu. Jangan nanti anda akan terjebak kepada skim piramid pula atau skim cepat kaya!

Shaklee sendiri telah mencipta fenomenanya sejak 50 tahun yang lalu. Ia masih gah dan unggul di Malaysia. Marketing plannya yang adil menyebabkan kini ramai yang mahu menyertai Shaklee. Bagaimana dengan anda?


Pilih dengan bijak! Keputusan di tangan anda!

Untuk sertai kami, anda boleh hubungi saya.
*************************
Perunding Vitamin Anda : 
Yusrina binti Mohamat Hata (Lovelies Group)
Shaklee ID [ No : 818055]
Contact No : 019-2712601
Email : ibuaz.shoppe@gmail.com
Blog: http://www.sihat2u.com/
Like my Fanpage: https://https://www.facebook.com/Sihat2u


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.