Kesihatan bermula dari rumah

Set B, bukan untuk ibu2 sahaja!

Selalunya org ingat Set B tu khusus untuk ibu2 yang menyusukan. Sehingga ada yang tersalah faham pula. Ada ibu2 yang ingat, apabila makan vitamin Set B, susu akan jadi lebih banyak dan meriah! Ooooh tidak, jangan salah faham. Shaklee adalah supplement. Ia membantu untuk sel2 dalam badan berfungsi dengan lebih baik. Bila badan sihat, hati tenang, jiwa gembira, maka InsyaAllah, susu akan terhasil dengan lebih banyak lagi!
Ye, Set B bukan terhad kepada ibu2 yang menyusukan shj. Ia adalah untuk semua! Ye untuk semua. Ini bermakna, kaum bapa pun boleh consume Set B juga!! Mari kita tgk testimonial dari Dilla ni.
Selalunya mama berceloteh pasal customer mama kan??so hari ni mama nak bagi testimoni mama dan baba.


Jangan terkejut sekiranya mama bagi tahu, baba juga mengambil Set B. Hairan?? Kenapa??Siapa cakap orang lelaki tak boleh ambil Set B?? Nak tahu sebab apa baba ambil Set B, ini jawapannya :

1)Baba:
 i) Dalam Set B (vitalea,vit c,b com,alfalfa) ada 
-Set A (vitalea,vit c,b com) 
-Set G (vit c,b com,alfalfa)
 ii) baba berulang tiap2 hari dari Ipoh ke Tapah dgn menaiki bas pukul 6am, ptg pukul 7pm baru sampai rumah..so dia perlukan tenaga supaya sentiasa cergas.
 iii) baba juga mmg kuat resdung..sbb tu dia ambil alfalfa.
 iv) malah senjak ambil alfalfa ni, perut baba sgt lawas..tiap2 hari mesti membuang, so badan rasa ringan je.


2)Mama:
 i) Sama seperti di atas, rutin harian dilla sgt2 busy..start pukul 5.30am bangun tidur, non stop buat kerja sampai lah ke malam.
 ii) Mama salah seorng yg mengidap eczema, so senjak amalkan alfalfa ni..nampak bnyk sgt2 perubahan.
 iii) Mama juga ada masalah dgn sembelit dan susah nk membuang..dulu dlm 1 minggu kadang2 1kali je membuang..skrg ni 5-6 kali dlm seminggu, sembelit??tiada lagi!!
 iv) Yang ni paling mama suka..tiada lagi keputihan, baba puji tau! hubungan suami isteri semakin hangat (tambahan pula senjak ambil vit E..bertambah2 hangat, kulit pun makin cantik..heheee)





Sebenarnya ada juga teman Cik Yut yang belum kawen ambil Set B. Dia kata, badan dia lebih segar semasa consume berbanding sebelum ni. Bila TP dia habis, kononnya nak tggu bulan depan sbb dah berbelanja besar beli Shaklee utk mak abah. Tapi akhirnya, dia tak sanggup tunggu. Dia call bgtau nak set TP yang baru..
Haaah….kan betul. Vitamin tu bukannya dicipta utk ibu menyusu sahaja. Ia untuk semua!!


Anda bagaimana? Mahu mencuba vitamin Shaklee? Kami menyediakan trial pack untuk 30 hari consume dengan harga serendah RM80 dan free delivery. Boleh isikan BORANG PESANAN di sini atau sms kan kepada saya 019-2712601

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *