Shaklee adalah sebahagian dari usaha

Seronok bila ada ibu-ibu gembira dengan hasil tuaian masing-masing. Walauun ada yang mendapat kesan pada tempoh yang berbeza-beza, namun InsyaAllah, sekiranya ibu-ibu melakukannya mengikut tips, hasilnya pasti lumayan. Ini bukan saya yang cakap ya. Ibu-ibu yang cakap. 

Boleh tgk testimoni ibu-ibu :

Shaklee is so wonderful.br makan skali tp susu dh bengkak.pam2 xmau kua..

 ·  ·  · Tuesday at 7:55pm via mobile

Satu hari terak berjalan sakan sampai vit pun x mkn dr smlm. Susu still ada n blh perah sampai 3 kali. Tp risau sangat milk suply merudum. Sampai je umh midnite td trs minum ESP + PD. alhamdulillah after 1 hour, cik B saya dh mula sarat. I likeeeeeee it…..
 ·  ·  · Monday at 1:52am

esp the best…

 ·  ·  · December 23 at 11:37am via mobileKalau di grup tertutup khas untuk pelanggan Euphoria, memang banyak testimoni dari ibu-ibu. Mereka gembira dengan hasil yang mereka dapat. Dan saya turut merasa gembira. Pada masa sekarang, kebanyakan ibu adalah ibu-ibu yang bekerja. ulang dari tempat kerja, badan sudah penat dan letih. Nak sambung buat kerja rumah lagi, masak lagi, layan anak-anak dan suami lagi… Memang penat. Lepas tu nak mengepam lagi.

Pengambilan suplemen mengikut cara yang disarankan membantu ibu-ibu mengatasi keadaan ini. Tips yang diberikan kepada ibu-ibu juga menyebabkan mereka mendapat hasil tuaian yang melimpah ruah! Subhanallah.

Apa rahsia mereka? Bagaimana Shaklee dapat membantu ibu-ibu ini menjayakan penyusuan mereka? Boleh email kepada saya di ibuaz.shoppe[@]gmail.com atau sms kan kepada saya 019-2712601 untuk sebarang pertanyaan dan konsultasi percuma.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.